K
KRESO
Guest
danas sam švrljao okolo i vidim da ovi prekupci imaju dosta RENAULT-a i dosta su jeftini! ja jedino znam da neki imaju MWM motore i da class se pravi po njihovoj licenci :roll:
KRESO kaže:da class se pravi po njihovoj licenci :roll:
KRESO kaže:ja sam danas gledao neki od 100 ks ima 6 cilindara mwm motor 91 god mislim nekih 6-7 tisuća sati i trži 10000eura. A da ga vidite traktor je ogroman za 100 ks podsjeća me na rusa jer mu kabina počinje odozdol koso :scratch
ZJ kaže:Claas JEST zeleni Renault.
Claas je kupil Renault Agriculture prije par godina. Koliko ja znam, traktori se i dalje proizvode u Francuskoj (osim voćarskih). Axion je Claasov razvoj, i neznam puno o njemu.
Mjenjači i su isti kao na Massey Ferguson traktorima (GIMA Beauvais, Francuska), jer je GIMA bila zajedničko ulaganje Renault Agri i MF-a, dok su im motori DPS (Deere Power Systems) Saran, Francuska.
Stariji modeli su imali MWM motore, sve dok oni nisu prestali proizvoditi motore u Europi (Maschinen Werke Mannheim, Njemačka) i prodali tvornicu u Brazil.
Nakon toga Fendt je prešao na Deutz i MAN, a Renault na DPS.
Interesantno je da se pojedini isti rabljeni modeli (mislim da sam vidio Ceres-a, prethodnik Celtis-a) mogu naći i s MWM i DPS motorima. Poznanici kažu da je MWM bolji.
branko kaže:ZJ kaže:Claas JEST zeleni Renault.
Claas je kupil Renault Agriculture prije par godina. Koliko ja znam, traktori se i dalje proizvode u Francuskoj (osim voćarskih). Axion je Claasov razvoj, i neznam puno o njemu.
Mjenjači i su isti kao na Massey Ferguson traktorima (GIMA Beauvais, Francuska), jer je GIMA bila zajedničko ulaganje Renault Agri i MF-a, dok su im motori DPS (Deere Power Systems) Saran, Francuska.
Stariji modeli su imali MWM motore, sve dok oni nisu prestali proizvoditi motore u Europi (Maschinen Werke Mannheim, Njemačka) i prodali tvornicu u Brazil.
Nakon toga Fendt je prešao na Deutz i MAN, a Renault na DPS.
Interesantno je da se pojedini isti rabljeni modeli (mislim da sam vidio Ceres-a, prethodnik Celtis-a) mogu naći i s MWM i DPS motorima. Poznanici kažu da je MWM bolji.
u pravu svi claas traktori se jos uvijek proizvode u pogonima renaulta a vocare i vinogradare radi carraro (kao uostalom i za vecinu ostalih firmi), a sto se tice MWM-a njih su koristili do 1995 g. kad su se pojavili i oni renault jd 3300, 3400 i dr. ja imam neke podatke da mwm nije u potpunosti ugasen kao firma samo da vise ne koristi to ime za motore proizvedene u njemackoj, jer je 1986 g. Knorr-Bremse Group (vlasnik MWM-a) prodao njemacki i americki dio KHD-u a zadrzao samo pogon u brazilu , sve do 2001 g. je deutz imao pravo za koristenje i mwm oznake (zato jer jsu nastavili proizvoditi mwm motore 225,226 i 229) te da deutz jos uvijek proizvodi vodom hladjene motore u mannheimu .nesto slicno ti je bilo i sa new holland-ford traktorima, naime kad je fiat kupio nh-ford, jedan od uvjeta je bio i taj da do 2001 g. prestanu koristi ime ford . dosta tih podataka o povijesti velikih svjetskih kompanija ima na http://www.fundinguniverse.com
pod MWM imenomsve dok oni nisu prestali proizvoditi motore u Europi (Maschinen Werke Mannheim, Njemačka)