josip123 kaže:
da to je taj sa slike, kupljen je kod našica i na satu ima preko 23000h i sat stoji?jesu li mu to pravi sati?
Hehe...ajd baš mi je drago da smo se ovako našli
:mrgreen:
Mi smo ga prodali negdje u rujnu, ne sjećam se točno....ali čim je čovjek rekao da će ga prepisat kasnije bilo mi je jasno da ga želi preprodati, ali dobro, ja zadovoljan koliko sam dobio za njega, a on ako može nek još zaradi na njemu...
E puno me pitaš za sate...kod mene je bio 2 godine, isto smo ga kupili od čovjeka koji ga je uvezao iz Njemačke valjda i sat je već onda malo radio, malo ne.to me malo i živciralo, pogotovo što kazaljka ne radi (mislim da je kazaljka čak zalijepljena za podlogu, rastavljao sam sat da vidim da nije možda sajla pukla ili tak nešto...). Ja sam s njim u tih dvije god napravio možda 600 rh, i mislim da je brojčanik jedno kratko vrijeme radio pa onda stao... :scratch
To je MWM motor i koliko sam čuo oni prolaze skoro do 20 000 rh do generalke tako da je na ovom vjerojatno rađena generalka prije kojih 5 ili 6 000, a vidiš i sam da je motor suh ko barut i da ne dimi previše tak da mislim da ćeš napravit još puno posla s njim.
Al sam se raspisao...
Ako te bilo šta zanima još slobodno pitaj i preko privatnih poruka.