• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

RENAULT

gomahers

Član
Tu od
8 Srp 2011
Poruka
484
koliko sati imas? bi ga prodao?

kako se ponesa do sada?
Ima 8,960 sati,zasad,stvarnih,jer sam ga novog kupio,bez ijednog kvara do sada,nigdje mastan,niti masti,nikad zadimio nije...John Deere-ov motor i getriba,sve Johni,sam hauba Renault oznaku ima... A sad je lagano počeo zezat hidraulik,trza dok je podignut,pa pumpa hidraulike je pri kraju,dok se zagrije,ne diže bez gasa,uglavnom,neke sad gluposti su počele..
Nebi ga prodo ni za ništa...

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
A kaj je gore od renola, samo znak! eventualno ustajali francuski zrak u gumama, a možda ni to....

gomahers

Član
Tu od
8 Srp 2011
Poruka
484
A kaj je gore od renola, samo znak! eventualno ustajali francuski zrak u gumama, a možda ni to....
Ne kužim ni ja te njihove "igre" al eto...kam god pogledaš,svud John Deere,samo boja i znak Renault... Možda ima neke razlike u klasama motora,nisam baš nikad proučavo to...

noviuposlu

Član
Tu od
7 Tra 2011
Poruka
759
ma ja imam doma sav vozni park od renault i za sada sam zadovoljan njime, za te pare koje ga platis dobijes kvalitetu kad recimo kod neke druge marke koju bi puno vise platio

gomahers

Član
Tu od
8 Srp 2011
Poruka
484
ma ja imam doma sav vozni park od renault i za sada sam zadovoljan njime, za te pare koje ga platis dobijes kvalitetu kad recimo kod neke druge marke koju bi puno vise platio

I ja mislim da bi John Deere-a platio puno više nego Renaulta koji je sav John Deere......malo bedasto,al .....

noviuposlu

Član
Tu od
7 Tra 2011
Poruka
759
auti odkada su pod nissanom su skroz kvalitetni a nisu skupi... ja mislim da su odustali od traktori kad ih je nissan preuzeo 2003

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,502
Ima 8,960 sati,zasad,stvarnih,jer sam ga novog kupio,bez ijednog kvara do sada,nigdje mastan,niti masti,nikad zadimio nije...John Deere-ov motor i getriba,sve Johni,sam hauba Renault oznaku ima... A sad je lagano počeo zezat hidraulik,trza dok je podignut,pa pumpa hidraulike je pri kraju,dok se zagrije,ne diže bez gasa,uglavnom,neke sad gluposti su počele..
Nebi ga prodo ni za ništa...

Getriba je Gima (Renault&MF). Isti traktor se prodaval i pod JD znakom. Nisu baš bili osobito hvaljeni.

auti odkada su pod nissanom su skroz kvalitetni a nisu skupi... ja mislim da su odustali od traktori kad ih je nissan preuzeo 2003

Ne lupaj bedastoće. Renault pod Nissanom? Pa Renault je kupil Nissana i spasil ga od bankrota. To ti je k'o da si rekel da je Dacia kupila Renaulta pa sad zato imaju bolje aute.

Kvaliteta Renaulta nema nikakve veze s Nissanom (ima veze jedino veća paleta proizvoda). Baš kao ni prodaja Renault Agriculture divizije Claasu.
Dapače, svatko bude rekel da su Nissani nekad bili kvalitetniji.

Posljednje uređivanje od moderatora:

noviuposlu

Član
Tu od
7 Tra 2011
Poruka
759
dobro neznan ko je koga kupio ali odkad su zajedno auti su im puno kvalitetniji... znam puno renaula prije 2003 i ovi poslije, linije skroz ljepse i motori puno bolji

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
nemoj se uvrijediti ali ti samo trabunjaš gluposti prvo bi kupio john deere pa imt pa sad renault samo nepotrebno smetaš ljudima pa u bilo kojoj temi ako neko nešto kaže ti odmah bi li prodao taj traktor a kladim se da prije ovog foruma nisi znao nabrojat pet vrsti traktora a sad bi kupio renault samo jer piše renault i zbog voznog parka koji imaš kao to je sve renault a to sjedalo u renaultu na kojem sjediš je možda iz npr. kine kao što se wolksvagen proizodi u njemačkoj i ono das auto a više od pola auta se proizvodi u tajlandu
sa ovim postom nisam nikoga htjeo uvrijediti to je samo moje mišljenje

noviuposlu

Član
Tu od
7 Tra 2011
Poruka
759
za renault nisam znao... i da ako ga nađem i ako bude moguće uzimam njega samo zato jer piše renault da, tu moja dilema prestaje kada sam vidio da renault ima traktore...

noviuposlu

Član
Tu od
7 Tra 2011
Poruka
759
zadnjih dva mjeseca nijedan, bio jedan jako star al se i on odmah prodao, al nebi stariji od 95,96

belarus 105

Član
Tu od
26 Ruj 2011
Poruka
482
ok su ti traktori, super komponente ( motor , mjenjač). dali tko zna od koga su hidraulika i prednji most?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,502
ok su ti traktori, super komponente ( motor , mjenjač). dali tko zna od koga su hidraulika i prednji most?

Stariji imaju motore MWM, noviji DPS(Deere), voćarski Deutz. Getriba i hidraulika Gima, voćarski Agritalia (Carraro).
Prednje osovine: Dana Spicer, ZF, Carraro.

Najnoviji postovi

Na vrh