Još da je smanjiš, da te nebi moderatori ganjali
Ima 8,960 sati,zasad,stvarnih,jer sam ga novog kupio,bez ijednog kvara do sada,nigdje mastan,niti masti,nikad zadimio nije...John Deere-ov motor i getriba,sve Johni,sam hauba Renault oznaku ima... A sad je lagano počeo zezat hidraulik,trza dok je podignut,pa pumpa hidraulike je pri kraju,dok se zagrije,ne diže bez gasa,uglavnom,neke sad gluposti su počele..koliko sati imas? bi ga prodao?
kako se ponesa do sada?
Ne kužim ni ja te njihove "igre" al eto...kam god pogledaš,svud John Deere,samo boja i znak Renault... Možda ima neke razlike u klasama motora,nisam baš nikad proučavo to...A kaj je gore od renola, samo znak! eventualno ustajali francuski zrak u gumama, a možda ni to....
ma ja imam doma sav vozni park od renault i za sada sam zadovoljan njime, za te pare koje ga platis dobijes kvalitetu kad recimo kod neke druge marke koju bi puno vise platio
Ima 8,960 sati,zasad,stvarnih,jer sam ga novog kupio,bez ijednog kvara do sada,nigdje mastan,niti masti,nikad zadimio nije...John Deere-ov motor i getriba,sve Johni,sam hauba Renault oznaku ima... A sad je lagano počeo zezat hidraulik,trza dok je podignut,pa pumpa hidraulike je pri kraju,dok se zagrije,ne diže bez gasa,uglavnom,neke sad gluposti su počele..
Nebi ga prodo ni za ništa...
auti odkada su pod nissanom su skroz kvalitetni a nisu skupi... ja mislim da su odustali od traktori kad ih je nissan preuzeo 2003
ok su ti traktori, super komponente ( motor , mjenjač). dali tko zna od koga su hidraulika i prednji most?