- Tu od
- 15 Ožu 2010
- Poruka
- 1,713
To je cijena fco Lučko? Sa ili bez PDVa?
I el možda znate masu bloka od 2m?
cijena fco pogon Karlovac bez PDV-a
To je cijena fco Lučko? Sa ili bez PDVa?
I el možda znate masu bloka od 2m?
Najbitnije ti je da je objekt takav da nemoraš snažiti i ako moras da se može strojem jer to uzima puno vremena i truda, lako je sa pet deset kom
Ljudi pomoc......... mozda ste me upratili.... pitao sam za farmu krava ali nemam vremena za njih te krecem sa bikovima..... a sada molim da me malo uputite tj da kazete sta je najbolje???? trebaju mi dimenzije farme i dimenzije najboljih jasli (znaci razlika poda i poda jasli, visina jasli) ... mislim napravit farmu za 10-12 bikova i treba mi pomoci tj svve sam razradio ali mi sada trebaju finalne dimenzije...... bit ce slobodni uzgoj znaci u stali jasle na jednoj strani a slobodno hodaju.... isto tako ce biti automatsko ciscenje (pod pod nagibom 1-2%) potpuno ravan i betoniran (ferobetonom), ciscenje ce se vrsiti tako da ce zeljezna daska (iz vise dijelova) prelaziti preko farme i tako skupljati na jednu stranu gnjoj (kretat ce se 2km/h).. a posto radim vec bit ce im i automatsko hranjenje znaci ja cu im rucno davati veceru i pripremiti dorucak i rucak koji ce im u odredeno vrijeme biti proslijeden te je to skoro zavrseno tj razradeno sa strojarima i elektrotehnicarima te ce sve raditi kompjuter... zato da skratim.... molim dimenzije za 12 bikova sirina ce im biti oko 5 m a duzina mi treba i isto tako sta mislite o jaslama na principu nezz sada kako bi vam objasnio ono kad ne jede sipka stoji a kada hoce jest mora glavom pritisnuti sipku koja se spusti dole i zatvori ga odozgo..... i ako je slobodni uzgoj (kad nisu zavezani za jasle) jel tada ide pojilica(za vodu) izvan hranilice(jasli) msm jel treba stojati npr na potpuno drugoj strani objekta=?????
et srdacno pozdravljam sve heheheh