Do kojeg datuma bi bio zadnji rok za posijati, a da stigne nešto mase stvoriti do zaoravanja u 11 mjesecu?
Do kojeg datuma bi bio zadnji rok za posijati, a da stigne nešto mase stvoriti do zaoravanja u 11 mjesecu?
pitanje za iskusne raoulaše.koliko bude raoule po ha kada se sije za sjeme?
Bude jako malo..500 do 700 kg po ha ako je cista i uredna.
???????????????da li se isplati naručivati sjeme...?
kod mene je toliko bilo na 2 ha nakon selektriranja, bi se reklo dobro ti je platila,,,Ove godine sam dobio sa 1.2 ha 1200 kg ciste rauole
Znaci i ove godine si osuđen na moje sjeme,,,:tongue:
Da sam imao viska, odnosno da nije sve rasprodano ja bih ti opet poslao ali kako se cini potraznja za tim sjemenom je sve veca,,,
Ako se nista ne promjeni moje bi i u sljedecoj sezoni opet trebalo planuti u jednom danu,,,
Velike potrosace sam okupio koji su shvatili da im je jeftinije i bolje postrno posijati rauolu nego prskati strnista,,,
Nazalost kod mene u selu nije prodana niti kila sjemena a zemljista u nikad gorem stanju, no nema veze naucit ce ljudi s vremenom neke stvari,,,
Nadam se da tvojemu sjemenu nije smetalo kaj je provelo godinu dana na tavanu. Javim ti kak bu se klijalo.
Nadam se da tvojemu sjemenu nije smetalo kaj je provelo godinu dana na tavanu. Javim ti kak bu se klijalo.
Nazalost kod mene u selu nije prodana niti kila sjemena a zemljista u nikad gorem stanju, no nema veze naucit ce ljudi s vremenom neke stvari,,,