Evo tebi sam ju sad piknul i napisal da radi.E hebi ga, evo probaj odma meni, pa makar i lošu...
Ima ograničenje koliko možeš dati u određenom razdoblju, kao i što nemožeš davat npr.3x za redom istom članu..
Evo ja nemogu sad dati tebi, jer sam ti pikuo već neznam kad, piše ti, kao ni puknutom..
Ja sam do sad dal samo jednom članu i tu je radilo, a to je bilo na početku prelaska na novi forum, a to je bilo poodavno.
you must spread some reputation around before giving it to puknuti again.
PuknutomTa prva koju si da je bila puknutom, a forum ti je reko, da moraš dat nekom drugom prije nego daš puknutom opet.
Neznači ni meni, ali bi volel ponekad nekome malo diči repČuj,otkako je došao novi forum,svima nam je to još nepoznato i isto se tako učimo!
Što se mene tiče,meni ta "reputacija" ništa ne znači,pa se ni nezamaram oko toga:
Za prvu ruku se posluži sa google prevoditeljem:
http://translate.google.com/#
Nešto se čak i da prokužiti iz tog šugavog prijevoda...
Mene samo prca to kaj ja u datom momentu tu reputaciju nisam mogel dati i nisam se mislil ulizivati nikom, a i vidim da se more dati negativna (baš za one lonce i poklopce)muhaničar pa kaj smo na to spali,ja sam mislil da smo si svi ovde onak dobri:scratch
a ne da se neko nekom mora ulizivat.
osobno me zabole za postve i reputaciju kaj bum s tim dobil il kaj imam od tog,
a isto tak gledam nekoe pojedince svakom loncu su poklopac.:rolfer:
tebi muhaničar svak čast volio bi te upoznat i popit/pojest s tobom.artyman:artyman:
Proradilo Mada mi baš još uvijek nije jasan smisao toga :scratchNeznam kavih ste vi imali problema sa reputacijom,ali eto ja sam daniels-u dao reputaciju bez problema! :lol:
mahunicar,jel sad radi dobro?