MatijaKrizanicMF35
Član
- Tu od
- 3 Tra 2010
- Poruka
- 465
dakle, zanima me sve o istoimenim balirkama, tko ju ima i kakve su u radu?
mpap03 kaže:ja imam nabavio sam je prošle godine zadovoljan sam kako radi ali kolko para tolko i muzike .
moja je na remenje i to me muči jer sam se raspitivao u servisu pa bi me izišlo kolko sam
platio balirku .inače vučem je sa rakovicom bes problema
savoris kaže:zbog nemarnosti pretodnog vlasnika je neispravna
čovjek je zvao ''majstore'' pri prvom banalnom kvaru i posle toga nastali su kuršlusi sa desnim petljačom
zamijenio sam tijelo petljača i pogonsku ploču petljača i joše nekih sitnica i nadam se da će sada biti u redu
nemožem da je isprobam jer sam ujedno izvukao bat da zamijenim ležajeve na njemu pošto su raspadnuti , nekoliko
u mnogome je uticao nemar vlasnika , ima još sitnica tipa preskakač pikapa zavrnut do kraja sigornosna spojka nema funkciju , one brave odozgo što nedaju masi da se vraća zapekle i ne rade funkiju i još nekoliko takvih sitnica
savoris kaže:relacija Bijeljina Tuzla na 20km
a presa je u osnovi u jako dobrom stanju , prethodni vlasnik nije se puno trudio oko nje jer mu je stric uvezao i dobio je za male pare sreća nije dugo bila kod njega pa je nije uspio skršiti , sada kada se pokvarila opet je naručio da mu stric doveze ja mislim CLAAS 40 , za godinu dvije sačekat cemo i nju za male pare
ja stvarno nemožem da shvatim neke ljude , neko može da dodje krvavo do stroja (plati bogovski) i opet skucka para za neko normalno održavanje a neko ko za polovinu cifre ovoga prvog nesretnika dobije isti stroj nemože , sa nekim nelogičnostima ću izgleda i umrijeti a neću ih nikada svariti :?
abrkili kaže:vidi se da nije puno radila,najviše po ovim rebrima na bočnim stranama tunela,koja drže balu da se ne vraća naprijed...
@savo:kako ju kačiš za traktor?na hidraulične poluge ili na klateću poteznicu?zapravo me zanima što je po tebi bolji izbor,jer ti si ipak neki stručnjak za opterećenja...
dakle, zanima me sve o istoimenim balirkama, tko ju ima i kakve su u radu?