Knele
Član
- Tu od
- 22 Sij 2017
- Poruka
- 162
Ja sam kupio ovce i mislim da me covjek zajebo! Kao romanovske su jednoj je trebalo da bude drugo jagnjenje a jednoj prvo sjagnjene su bile i platim ja te ovčice dobro skoro po 250 evra i da on meni i papire veterinarski zavedene pise romanovske sta cu pocetnik ne znam ni kako izgleda prava romanovska ovca i sad ojagnje se te ovce prosle godine u februaru negdje i posle dugo nisu htjele da prime ovna sto nije karakteristika za romanovsku jedna ojagnji jedno druga dvojke i eto tek sad se jagnjile prije mjesec drugi put kako su kod mene znaci u februaru prosle gidine i evo sad opet u januaru ove godine opet se obliznile ovaj put obje i imo sam jedno uginuce na porodjaju izgleda a bilo je jagnje veliko odraslo ne znam zasto se uginulo al eto nesrecni slucaj. Odem kod drugog covjeka cujem za njega kod njega trojke i cetvorke i sve odrani i sad u martu idem da kupim jedno zensko od njega i eto izgleda da su i moje imaju malo krvi romanovske al nije to to nije cistokrvna ne jagnji se dva puta godisnje prevaranti na sve strane, i samo da dopunim da mora da jagnji prava romanovska bio sam kod covjeka i uvjerio se sam troje i vise janjki mali jagnje i svi sisaju lp
Posljednje uređivanje: