Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Na prethodnim stranicama su se spominjale ove poljske kose, bio bih zahvalan ako bi tko od korisnika kose iznio iskustva, kakvo je stanje nakon višegodišnje uporabe.
Moja kosa od 170 cm ima 300kg i 539 ju nosi čist solidno, jesam u ravnici al kolko sam ga probal cukati da vidim kak se ponaša, nije pokazalo nikakve znakove da ne bi mogel po brdima raditi s njom
542 je još gori na brdu nego 539. Moja preporuka ti je universal, bilo kakav, on ti je majstor na brdu, pogotovo bez kabine. I ima dobre kocnice i sa pv nema da ne stane....
Na kraju sam kupio poljsku kosu, za površinu koju kosim se nadam da će biti OK. U košnji sam pokupio kamen pa sad jedan bubanj ima 4 noža a drugi 3 noža. Da ne kosim dalje dok ne stavim novi nož?
U večini slučajeva su tri noža zato je polemika i čuđenje ako je netko napravil sa četiri nosača i cetiri noža nikakav problem .Moraju biti sva četiri ,ako fali jedan bude malo van balansa ali za malo završit nebu se ništa desilo