Aposlutno se slazem, ja bi mu ju vratio. I trazio nivce.A još su mi gori ljudi koji nekaj takvo prodaju..
Il napomeni kaj je u kvaru ili nemoj opće prodavat.. Neki ljudi prvi put kupuju stroj i nemaju iskustva s takvim. A najčešće oni i kupe mačka u vreći
Ja imam osjecaj da ste vi na strani prevaranata. Ako kupis i odma drugi dan ne valja, auto, stroj, kamion, avion, ne mislim pri tom far, ne radi, malo se farba ogulila, nego kao primjer gore, motor zariba, getriba se raspala i takvi i slicni slucajevi, to je za mene prevara. Onda se prodaje pod neispravno ili osteceno. Dakle tu cijena ne moze biti ista.To je otprilike isto kao da kupiš složeni karambolirani auto, za kojega prodavač tvrdi da nije bil oštećen…
Krivo si to shvatil, nikak nisam.
A ako imaju utege na radnim tjelima, jel to dobro?Moje mišljenje. Najbitnija stvar koja se nezna je cijena RD. Ako je plaćena 8-9000 kuna, šta možeš očekivati za te novce danas ? Za cijenu tih novih npr 10 zubčanika kupe se 2 RD slabije kvalitete ili jedna koju nemreš sahraniti dok si živ. Zato se ti zubčanici nikad ne kupuju novi osim ako ne znaš kud sa novcima ili si baš neki perfekcionist. Ako vanjski zubčanici imaju malo lufta to nije ništa strašno,.ipak nije nova. Potroše se zubčanici na osovini i srcu zubčanika a to se može i jeftinije riješiti nego odmah gledati novo.