Re: ROTO DRLJACA
ako me hočeš slušat. te semeringe ako i nađeš polatit češ ih ko svetog petra kajgana.
slušaj nemoj se zajebava kupi obične semeringe al da nemajo određen smjer vrtnje odnosno da se mogu okretat i lijevo i desno stavi ih gore i daj napraviti tanke željezne podloške i stavi ih do semeringa i riješio si problem, a ako češ mjenjat i ležajeve donju stran ležaja koja če viriti prema van ostavi zatvorenu a gornju stranu ostvori makni onu zaštitu da možeš podmazivat s uljem i nečeš imati problema. vjeruj mi nisam jedne složio.
tak sam i ja naivčina za maschio tražio te semeringe i kad sam ih konačno našao u njemačkoj i kad mi je njemac skubicirao jednog 80 eura e stari moj ne hvala. radije bi nadolijevao mast unutra nek platio 14 semeringa 1100 eura. pa nisam lud.
i ja došao doma malo kemijao i napravio tako kako sam ti rekao da napraviš i evo nema greške još dan danas rade a več su obradile oko 100 hektara za cjelu godinu.
nisam jedne složio tako i prodao ali svoje sam htio složiti u originalu ali kad je tolku cifru mi rekao hvala lijepa ja ču nešto smisliti.
kažem kupi obične semeringa stavi gore lager gornju stranu otvori a donju ostavi zatvorenu bez obzira jel su i novi bili otvoreni ili ne i stavi tanku odlošku promjera kolko je semering samo onaj milimetar tanju čak i manje da ti prođe kroz osovinu do semeringa i riješio si problem.
skupo češ proč s tim dok bi tu plati sve semeringe i ležaje nove oko 1000 kuna a samo za semeringe ti 1000 eura nebi bilo dosta.
evo ti broj od jedne prodavaone u zagrebu koja se isključivo bavi ležajevima i semeringima i ostalog.
01/233-9680 ili =! 233 5160.
evo ti i adresa za net ---
www.lagercommerce.hr
cesta ti je: Maksimirska 100.
evo imaju dečki sigurno i povoljno na količinu dobiš popust. mislim tvoja dobra volja alida je po meni nebi se zezao tak kao ti. a ovo če zamjeniti u potpunosti a ležaj ti preko donje zaštiti neče propuštata možda kakvih98% če on držat mast da ne procuru a ono sitno če obaviti semering i garantoram da če igrat ulogu 100000% kao i ovi semeringi