Tommy
Iskusan lik
- Tu od
- 24 Sij 2021
- Poruka
- 3,614
Sad buš moral 50 konja jači traktor kupiti… 🤭Uspio promjeniti noze, usporedba, stati i novi
Sad buš moral 50 konja jači traktor kupiti… 🤭Uspio promjeniti noze, usporedba, stati i novi
Frandent eternum ern 252.14 je u pitanjuKakva je to brana tak teška? Ako je ravno možda bi i išlo…
Agrofarm ima oko 4000kg s prednjim utezima, mislim da bi ju mogao vuč ali nisam baš najsigurniji, nebi htio mučit traktor.I u brdu sa tegovima naprijed. Agrofarm je čini mi se potežak traktor, ima ga moj rođak i dosta je veći od mog 5080 D Ecoline. Juče smo nas dvojica oko 200 kg ljuljali na Rd koja je 935 kg, a df 62 ks sa 300 kg tegova i nismo mogli podići prednje točkove. Agrofarm je mislim oko tone teži od ovog Df e serije.
U kojoj brzini vučeš?lambo R3 85 ti ima oko 3.4t + ima jos 300kg tegova, moja je isto 2.5 al ima oko tonu, nosi ju super cak i u brdu ide dobro, kaj se snage tiče nebi bilo lose da ima jos bar 10-15 ks više, jer zna nekad dic temperaturu, ili dok dođe u tvrđe pocne ga gasit..
Vuce ju bez brige i u brdo i na jamuFrandent eternum ern 252.14 je u pitanju
Jedino ako planiraš raditi 20 cm dubine pa bi u tom slučaju morao ići 3 km/h, a ako radiš ratarstvo taj Agrofarm se kod mene igra sa 2.5 m Rd.Agrofarm ima oko 4000kg s prednjim utezima, mislim da bi ju mogao vuč ali nisam baš najsigurniji, nebi htio mučit traktor.