Re: Proljetni međunarodni bjelovarski sajam 28. - 30. ožujka 2
ma društvo., forumaši lipi vam pozdrav!!!
ma ča reć., bil sam na sajmu sa rodjom., bilo je predivno., lipi traktori., a još lipši konjići., a posebno jedna curica ča je celo vrime jašila na jednom konjiću..., a žal, žal mi je do samog neba ča nis baš nikoga upoznal sa foruma., nis znal za ovu stranicu o okupljanju i mestu dogovora., nis imal ničiji mobi da se javim... ja sam najviše bil oko; prime i hittnera., a uglavnom smo protutnjali celim sajmom., bila je zeka oko kiše., pa smo kupili neke šešire., kaubojske...!
i drago društvo., da nedelam danas bil bi u gudovcu., rodjo i ja išli smo sami iz like., jedino je bila frka i panika ko i uvik za kući., nema nigdi lipo table., pa mi vozi i vozi svud i svakud., a malo se i popilo...
POZDRAV FORUMAŠIMA NAJBOLJEG POLJOPRIVREDNOG FORUMA!!!., I VALJA ĆE BIT PRILIKE ZA NA JESEN DA SE UPOZNAMO NA CUGI U GUDOVCU.-
I MOJA PORUKA ZA KRAJ., MA BEĆARI, MA ČA SE SRAMITE SVOGA MOBITELA - BROJA POKAZAT???., DA NESAKRIVATE BROJE MOBITELA KO ZMIJA NOGE BILO BI POL FORUMAŠA NA SAJMU., A JA VERUJEM DA NAS JE SA FORUMA BILO JAKO PUNO., ALI KAKO SABRAT LJUDE??? BOG I ČITAMO SE!