drmr kaže:
nemora znacit da je losiji imal je kolega auto hundaia acenta ,a neki njegov seata cordobu kupili ih u isto vrijeme za 2 godine seat 150000km, a hundaji oko200000 km , po tvojoj procjeni koji je bil u losijem stanju :?:Zlatko123 kaže:A jbg ak je cjena priblizna ovim boljim traktorima kao mf,fent,john deree,....onda se nevredi ni zamarati s njim....bolje uzmes nekog od ovih pa znas da je kvaliteta a ovo ko zna kaka je kvaliteta....
AGRIPLUS65 kaže:nemora znacit da je losiji imal je kolega auto hundaia acenta ,a neki njegov seata cordobu kupili ih u isto vrijeme za 2 godine seat 150000km, a hundaji oko200000 km , po tvojoj procjeni koji je bil u losijem stanju :?:Zlatko123 kaže:A jbg ak je cjena priblizna ovim boljim traktorima kao mf,fent,john deree,....onda se nevredi ni zamarati s njim....bolje uzmes nekog od ovih pa znas da je kvaliteta a ovo ko zna kaka je kvaliteta....
drmr kaže:
mislim da neznas malo pojasni :?:roko kaže:AGRIPLUS65 kaže:nemora znacit da je losiji imal je kolega auto hundaia acenta ,a neki njegov seata cordobu kupili ih u isto vrijeme za 2 godine seat 150000km, a hundaji oko200000 km , po tvojoj procjeni koji je bil u losijem stanju :?:Zlatko123 kaže:A jbg ak je cjena priblizna ovim boljim traktorima kao mf,fent,john deree,....onda se nevredi ni zamarati s njim....bolje uzmes nekog od ovih pa znas da je kvaliteta a ovo ko zna kaka je kvaliteta....
jest da je off topic ali ne mogu predurati... šta ti hoćeš reći da je on sa tim hundaijem prešao 200t km u 2 godine??? odbi jednu do dvije nule!!!! ja radim dnevno 600km a bilo je 1300.. pa znam o čemu pričam!!!
sad sam i ja znatiželjan. kaj si ti tesni pilot?roko kaže:kao prvo... šta čovjek radi sa tim hjundaijem??? za naoraviti 100t km godišnje,,, moj care.. taj ne izlazi iz auta!! znam jer sam napravio 135.000 u godini dana!!! auto se pali ujutro u 4 sata... i NE gasi se do 12 sati na večer- PONOĆ!!!!