• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sajam GUDOVAC 2010

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

drmr

Član
Tu od
28 Ruj 2009
Poruka
688
Bobo kaže:
Jaka stvar imati najopremljeniji traktor na ovogodisnjem Gudovackom sajmu... Lane je sutio kad je bio Fendt 936 i ostala ekipa...

Ovaj traktor je prvi put na nekom sajmu u Hrvatskoj uopce.
Stoga prosle godine,niti godina prije ga nije bilo.

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Sutra jutro oko 9 sam na sajmu pa do rucka najdalje 2-3 popodne

B

Bobo

Guest
drmr kaže:
Bobo kaže:
Jaka stvar imati najopremljeniji traktor na ovogodisnjem Gudovackom sajmu... Lane je sutio kad je bio Fendt 936 i ostala ekipa...

Ovaj traktor je prvi put na nekom sajmu u Hrvatskoj uopce.
Stoga prosle godine,niti godina prije ga nije bilo.

Prosle godine je bila kubota 100ks koja je kostala vise nego MF100ks, a s duplo manje opreme nego MF... Koliko kosta ta 120 s tom najboljom opremom?

B

Bobo

Guest
Zlatko123 kaže:
A sta je to kao najopremljeniji na sajmu...koju to opremu ima vise nego drugi traktori??

Ma, vjerujem da je rijec o najvise stavki opreme, tipa: desni retrovizor, tepih pod nogama i te fore.

Zlatko123

Član
Tu od
14 Sij 2010
Poruka
201
A jbg ak je cjena priblizna ovim boljim traktorima kao mf,fent,john deree,....onda se nevredi ni zamarati s njim....bolje uzmes nekog od ovih pa znas da je kvaliteta a ovo ko zna kaka je kvaliteta....:)

A

AGRIPLUS65

Guest
Zlatko123 kaže:
A jbg ak je cjena priblizna ovim boljim traktorima kao mf,fent,john deree,....onda se nevredi ni zamarati s njim....bolje uzmes nekog od ovih pa znas da je kvaliteta a ovo ko zna kaka je kvaliteta....:)
nemora znacit da je losiji imal je kolega auto hundaia acenta ,a neki njegov seata cordobu kupili ih u isto vrijeme za 2 godine seat 150000km, a hundaji oko200000 km , po tvojoj procjeni koji je bil u losijem stanju :?:

Zlatko123

Član
Tu od
14 Sij 2010
Poruka
201
Ma dobro nekazem ja da je losiji puno ali niko nema iskustva s njim puno pa bi se ja makar bojao kupiti ga a i za djelove nezz kak je cjena tak da....

A

AGRIPLUS65

Guest
ma prvi modeli su uvjek dobri ,a kaj se proizvodnja povecava idu na sve gore,samo moje misljenje :mrgreen:

tatar

Član
Tu od
16 Ruj 2009
Poruka
454
vi samo o traktorima jel tko prezentirao šta novog od tehnoligije za obradu zemlje itd. to je za mene sajam a ne evo ti traktora pa gledaj je..m ti traktore :evil:
sajam mi je na 10 min pa svake godine odem i razočaram se ali opet idem jebiga nada uvijek postoji !

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
AGRIPLUS65 kaže:
Zlatko123 kaže:
nemora znacit da je losiji imal je kolega auto hundaia acenta ,a neki njegov seata cordobu kupili ih u isto vrijeme za 2 godine seat 150000km, a hundaji oko200000 km , po tvojoj procjeni koji je bil u losijem stanju :?:

jest da je off topic ali ne mogu predurati... šta ti hoćeš reći da je on sa tim hundaijem prešao 200t km u 2 godine??? odbi jednu do dvije nule!!!! ja radim dnevno 600km a bilo je 1300.. pa znam o čemu pričam!!!

suljos

Član
Tu od
9 Tra 2007
Poruka
327
drmr kaže:
vedrankc kaže:
DSC08527.jpg

Prica sam danas sa tipom koji je tamo za Kubotu bio "prezenter",kaze da je najopremljeniji traktor na sajmu!

Upravo drzim "Profi" 11/2008 za njih je http://www.dlg.org/traktoren.html testao. Manje vise nije los, lagan ali jako mnogo trosi m 4 cilindra 6124 kubika 4560 kg.

Nema testa,tj. Kubota nema svoju rubriku na http://www.dlg.org/traktoren.html da se taj test moze vidjeti ali cjena je u Njemackoj od 49.000 eura sto je po njima povoljno, unutrasnjost je kao u Automobilima 80tih

Vrijedi ga malo pogledati, Kubota radi dobre motora, a meni su do sada poznati samo komunalni traktori.

http://www.kubota.de/kommunal/pdf/M128X.pdf

Zlatko123

Član
Tu od
14 Sij 2010
Poruka
201
Nemam ja nista protiv toga da se prica o novim tehnologijama....dapace samo ocekujem kad ce neko nesto zanimljivo napisat.....:)

A

AGRIPLUS65

Guest
roko kaže:
AGRIPLUS65 kaže:
Zlatko123 kaže:

jest da je off topic ali ne mogu predurati... šta ti hoćeš reći da je on sa tim hundaijem prešao 200t km u 2 godine??? odbi jednu do dvije nule!!!! ja radim dnevno 600km a bilo je 1300.. pa znam o čemu pričam!!!
mislim da neznas malo pojasni :?:

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
kao prvo... šta čovjek radi sa tim hjundaijem??? za naoraviti 100t km godišnje,,, moj care.. taj ne izlazi iz auta!! znam jer sam napravio 135.000 u godini dana!!! auto se pali ujutro u 4 sata... i NE gasi se do 12 sati na večer- PONOĆ!!!!

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
roko kaže:
kao prvo... šta čovjek radi sa tim hjundaijem??? za naoraviti 100t km godišnje,,, moj care.. taj ne izlazi iz auta!! znam jer sam napravio 135.000 u godini dana!!! auto se pali ujutro u 4 sata... i NE gasi se do 12 sati na večer- PONOĆ!!!!
sad sam i ja znatiželjan. kaj si ti tesni pilot?

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967
da evo da se i ja nadovežem,pa makar ovo obrisali :oops:

neznam zakaj bi bilo nemoguće natući 200tis km v dve godine...evo ti jednostavni račun:
365×2=730
200.000/730=273,9km dnevno

kaj misliš da svi auti po oglasniku kaj su po deset i više godina stari imaju stvarnu kilometražu :lol: :lol: :lol: :lol:

no da si nažulja guzicu dok natuče te kilometre,to svakako,ali nije nemoguće ;)

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
pa naravno, nek brišu, jer ovoj raspravi nije mjesto ovdije!!!!

naravno da nemaju stvarnu kilmetražu... zato BMW-u X5 3.0d...turbina i odlazi na 270.000 km... a vjerovao ili ne ima stvarnih 620.000 kilometara...

vozim dosta,,,uglavnom kombi vozila... WV T4 je prešao 535.000 km u nepunih 6 godina,citroen JUMPER, WV caddy.. i sad wv T5...u 2.5god 215.000km... da ne nabrajam,,, vozim već 4. novi auto u 10 godina a ni jedan nije prešao ispod 350.000km... max 535.000 u 5.5godina... auti se doslovno ne gase!!!
ili je taj lik trg putnik, što čisto sumnjam,,, tko bi se od direktora brukao i posalo menadžera u hjundaiju d mu promovira firmu!!!!! a za transport ljudi... nema nema nema teorije!!!!! nek slika KM sat i knjižicu vozila!!!!!

da samo nažulja guzicu....
sve je moguće,,,

suljos

Član
Tu od
9 Tra 2007
Poruka
327
Ovi iz Sokola voze takve aute i mnog prelaze, ali neznam bas koliko dnevno, ....prije mislim dvi godine bio sa na tom sajmu sa zenom, ona se pozabavila cvijecem a ja traktorima:) tada je Pevec disao punim plucima, jeosam mislim neku kotlovinu u njohovom velikom satoru
Zaomi je sto nemogu doci, mnoge od vas bi tamo i sreo

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh