• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sajmovi Šumarstva i opreme

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
ja ču nositi zastavu na kojoj piše POLJOPRIVREDNI a ti na svoju napiši FORUM i kad se sretnemo idemo pit:partyman:

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
evo stiglo se iz europe i moram priznati da se imalo što viditi...slike stavim uskoro kad ih posložim

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
evo stiglo se iz europe i moram priznati da se imalo što viditi...slike stavim uskoro kad ih posložim

i ja sam došao isto kasno sinoć.bilo je stvarno dobrih strojeva za pogledati iako sam kraj pokretnih pilana proveo pola dana.

bilo je naših ljudi stvarno dosta na sajmu.

imam i ja nešto slika al jednostavno zaboravio slikat kad vidiš sve ono.

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
ma one slovenke u bijelim haljinicama na nekom štandu u paviljonu di su bile pilane su jedino što me tamo zanimalo:D , ma ja sam mrvicu razočaran jer nije bilo ni jednog skidera osim našeg ekača, mislim da su malo pretijerali sa brojem šumara, cijenom nečega što oni zovu cevapcici(bez lepinje i sa pomfrijem, kečapom i senfom) osim toga sve drugo je bilo odlično a cijene prihvatljive... e da bilo je dosta balkanaca da ne povijeruješ

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
ma one slovenke u bijelim haljinicama na nekom štandu u paviljonu di su bile pilane su jedino što me tamo zanimalo:D , ma ja sam mrvicu razočaran jer nije bilo ni jednog skidera osim našeg ekača, mislim da su malo pretijerali sa brojem šumara, cijenom nečega što oni zovu cevapcici(bez lepinje i sa pomfrijem, kečapom i senfom) osim toga sve drugo je bilo odlično a cijene prihvatljive... e da bilo je dosta balkanaca da ne povijeruješ

A ona crna šta je ulaznice prodavala.jučer se kolega našao sa prijeteljem austrijancem koji prodaje timberjack i camox,kaže da im prodaja pala 200% niko nekupuje zglobne pa nisu ni pokušavali ići na sajam jer kaže da je siguran da neće ništa prodati.kaže da se masovno prodaju poljoprivredni sa šumskim nadgradnjama i prikolicama.

a šumara je bilo stvarno dobar izbor.

nisam ni gledao za jesti koliko šta košta jer smo imamli u busu dva odojka pečena.smo smo po pivi udarali na sajmu.

cjene su bile stvarno ok.kupilo se neki stvarčica nešto je i jeftinije nego kod nas.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
A obećane slike , makar nekih mašina ako nema promoterki :vragek:

Najnoviji postovi

Na vrh