Stjepanovic1988
Član
- Tu od
- 23 Pro 2014
- Poruka
- 317
Znaci, Ridomil smije da se koristi kod salate? Mislis da aliete fles ili Kvadris nisu dovoljni? S obziro mda je minus vani, a i u plasteniku, da li je plamenjaca stala sa razvojem?
A nema se tu baš kaj puno vidjeti,daleko je to još od berbe...temptation dali moze neka fotka salate i da nam kayes kad je rasadjeno.ja imam dogrevanje i posadio sam pocetkom 12. meseca.planiram krastavac saditi pocetkom 3. a neznam dali ce mi stici salata.dogrevam samo da nesmrzne jer nemam dovoljno ogreva,a nevidim ni svrhu jer po danu bude 12/13 stepeni.salatu nisam dugo radio i nisam trebao ni sada.bolji je spinat,ali sad je gotovo.
Lijepo su ti ljudi rekli da to kefneš sa Ridomilom i Switchom(zajedno),obavezno uzeti neki od okvašivača kod špricanja...Djeluje li ovo da moze da sse zaustavi i kada s obzirom da su ovako hladni dani i da od tretmana nema koristi?
Ma lako je sad biti pametan...špinat bi se čak i lakše prodao od salate,a i matovilac i rotkvica bi bili bolji i kraći (vegetacijski) izbor...peršin i celer,korabica još kraći...salatu nisam dugo radio i nisam trebao ni sada.bolji je spinat,ali sad je gotovo.
Okvasivac je potreban zvog Sviča? Pitam, jer kako znam Ridomil je sistemik, pa mu ne treba? A sta mislis da jedan dan odradim Ridomil, a nakon 2-3 dana Svič? To mi je nekako logicno. Smijem li uz Ridomil dati mikrobiolosko djubrivo i tecni kalcijum?Lijepo su ti ljudi rekli da to kefneš sa Ridomilom i Switchom(zajedno),obavezno uzeti neki od okvašivača kod špricanja...
Mada je Ridomil dozvoljen samo kod uzgoja na otvorenom,ali meni to nema nikakve logike,kao i puno drugih stvari u ovoj državi...
Kad su ovako hladne noći i sunčani dani treba svaki dan prozračiti plastenike da sva vlaga izađe van...
Salatu zalijevati isključivo po suncu da se stigne osušiti,a višak vlage ispariti iz plastenika...