Ja ne mogu da vjerujuem kakve nebuloze iznose ljudi koji su zasli u 3 ili 4 ili 5 deceniju zivota,ja imam traktor SDF grupacije koji je dok je auspuh bio dobar bio tisi u kabinini od dosta auta u kojima sam se vozio(nisam se vozio samo u yugo koral 45),ne mogu da vjerujem da stavljate u isti kos same i imt,pa same je iz 1960 napredniji i kvalitetniji od imt-a iz 1996,to sto vi ne mozete kupiti traktor koji kosta debelo a vrijedi svake marke,a puno je udobniji i bolji od tog vaseg imt-a,svoje komplekse lijecite na drugom mjestu,i nemojte svojim pisanjem odvracati sananu ili bilo koga drugog i tako unistavati njihovo zdravlje,imam i ja traktor koji je garantovano najbolji na opstini,jer malo radi a rednovno se odrzava ali to nije razlog da ga ja stavim u oglase i dignem mu cijenu koja ce biti retardirano veca od realne.SANANA prodaj IMT i kupi biloo koji zapadni traktor,bilo koje marke,udobniji je to ti garantujem od svakog imt-a,rezervni dijelovi bar za Hrvatsku nisu problem,bolje da ti se same pokvari jednom u godini i lezi sedam dana nego imt da popravljas 7 puta u godini i da svaki kvar saniras za par sati.Kao sto rekoh stavljate ih u isti kos,ZF transmisiju i imt transmisiju,mjenjac sa strane,sinhronizovane brzine,sva moguca ukljucenja klize kao po loju bez ikakvih zvukova,ma hajte molim vas,ja da sam na mjestu admina istog trenutka bi vam zalijepio ban.Pokusajte barem jednom u zivotu biti objektivni,mozda vam se i svidi a puno toga cete nauciti na taj nacin