Ma nije problem za moguće popravke, za to ima novaca po strani, al opet nemogu sad dati te novce za traktor, onda ostajem suh.
Moral bi prvo prodati, pa onda kupiti, da u ove novce ne diram koji su za svaki slučaj.
Prodaj 565, odradi sezonu s 542, sameom, prodaj jos jednu turu bikova i kupi nekakvog duplaka.
Sa dv traktor radi svaki posao lakse, u sjetvi lakse sijes ravno ako prvi kotaci vuku naprijed, nego da plesu lijevo desno.
Moje misljenje
E to nemože, jer 539 i 540 nemogu odraditi sezonu bez jednog traktora od cca 60 ks, puno se poslova veže za taj "srednji" traktor, više nego za veliki Same.
A da kupujem duplaka za sjetvu, međurednu, košnju i te takve poslove ne pada mi napamet, solac je zakon za to, ali dobar solac.
Najvjerojatnije će se kroz koju godinu kupovati još veči traktor, najvjerojatnije Same SILVER 100.6, znači jedan dobar 6-ak da bude za oranje s 3 brazde i veliki sjetvospremač.
Tak da svakak je poželjan jedan traktor bez prednje vuče oko 60 ks.
Sad ja i dalje važem kaj napraviti, dal da jednostavno riskiram i zamjenim, ili da se i dalje drgljam u 565, vele ljudi ko ne riskira taj ne profitira