Znam za tu priću oko Brankovog Hurlimana, ali neje mu čorba ništ posebno napravil, bili su posle dečki z servisa iz Čakovca i rešili su mu stvar.
Znam za tu priću oko Brankovog Hurlimana, ali neje mu čorba ništ posebno napravil, bili su posle dečki z servisa iz Čakovca i rešili su mu stvar.
Ma nisam kolega, radim cjeli dan, nisam danas stigao.
a i regulator mozes jednostavno sam provjeriti
NPR kako??
Imaš isto sistem pumpa-dizna??
Nemam ti ja nikakve elektronike koja regulira gas, sve ej mehanički.
Jel imaš ti polugu za gašenje na sajlu, ili ga gasiš elektronski na ključ?
Ma razmem se ja u šerafanje, al na IMT-u Nebi baš prčkal puno po ovome jer ipak nemam iskustva.
ako oces posaljem ti broj od tog majstora kaj je bil kod mene pa ga brobaj nazvat i dogovorite se,
Zovi TRAKTORSERVIS iz Križevaca.
Ovlašteni serviser SAME traktora.
Imamo opet problem s paljenjem, neznam više kaj da mu radim, bilo je dobro cjelu zimu, palil je ispve s jednim malo dužim grijanjem, a sad prije 10 dana je počel zezati, izgleda da je grijač izgoril, no nije problem samo u grijaču, ima tu i nekih večih problma.
Prvo paljelje obavezno na šlep, jer moreš ga verglati dok god ima struje i pumpati mu naftu na AC pumpi dok ti ruke ne otpadnu, izlazi samo bjeli dim, ali nebude upalio. A dalje normalno pali cjeli dan, osim ako bi se recimo ohladio i tako nakon 3-4 sata opet neće upalit, jedino na šlep.
Mogu opet probati s novim grijačem, ali to nebude trajno riješenje, jer vidim i sam da on neće i kad je temperatura debelo u plusu, nekaj tu jednostavno neštima!