• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SAME Explorer 95 Classic

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Sorry, al ne kužim to baš...:icon_scratch:

...no jedva čekam da ga dopeljamo pa da napravimo servis i počnemo radit.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,509
Oće reći, da je turbina slijedeći popravak...

TorpedoTD45

Član
Tu od
20 Ožu 2010
Poruka
785
INA Super Turbo, ga ceka, ako je slikama vjerovati. Puknuti je dao odgovor, cak prosireni odgovor, i pravo ulje i pravi posel.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
A tooooo...zaboravih na onu sliku od podneva.....
Točno je tako kako je na slikama, danas kupljeno ulje i filter, jest da bi ja radije original filter SDF-110 kn, no ovaj je naki zamjenski standard talijanski za 70 kn.

Znači to ulje definitivno zadovoljava njegove specifikacije?

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Kod mene se stalno stavlja,a i serviseri nam reki kod prvih servisa da ga uzmemo, da je to jako dobro ulje

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Kod nas je isto od prvog dana Turbo u njemu.

Samo nek se sad sve uspije složit i nek bude kak treba, ima da sad ide ko metak i puno, puno manje troši.
I samo da znate pumpe nisu došle ni iz Njemačke ni iz Italije, nego smo ih jučer kupili kod nas u RH , samo da smo to znali prije, bil bi traktor več prije 10-15 dana doma.:)

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Kod nas je isto od prvog dana Turbo u njemu.

Samo nek se sad sve uspije složit i nek bude kak treba, ima da sad ide ko metak i puno, puno manje troši.
I samo da znate pumpe nisu došle ni iz Njemačke ni iz Italije, nego smo ih jučer kupili kod nas u RH , samo da smo to znali prije, bil bi traktor več prije 10-15 dana doma.:)

A di kod nas našli u ovoj državi :)

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
E sad ne nastrado ima da nadoknadi sve od kad je poceo sa problemima

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ma sad su obadva (Same i 565) nastradali skupa s ujakom i samnom...:)
Sad idu 539 i 540-Fiat na remont!

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
danas sam bio kod jednog majstora kaj popravlja traktore i reko je imao samea explorera 95 na popravku i da je getriba otišla,oko 36000kn dijelova je bubnuo unutra...eto da te utješim,nisi jedini!

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Pa kaj su mu radili kaj je getriba otišla??? Il jednostavno takav je naletio...

@Ivan
Na 540 zamjena vodene pumpe, a na 539 boš pumpa, dizne, glava, sav je nikakav, jedva da ide.

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
Hoće na njima otići mjenjač. Ja znam explorera kojem je također zveknio mjenjač, i cifra je bila oko 5 tisuća eurića za popravak.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Jao ljudi Šananin Same je sad kao nov ,još kad obavi danas rečene radnje ima da ide sljedećih 5000rh,Šanana moje izvinjenje što smo kratko popričali ,baš se danas navukao onaj posao a sami smo bili fizikalci,sve u svemu sad bude Same uprego sve KS,:(y)::(y):

Na vrh