B
barba1
Guest
Poštovnje i lijep pozdrav! Dvoumim se oko kupnje same silver 90.Molim ako netko ima iskustva sa tim traktorom,mane,prednosti....unaprijed hvala!
Poštovnje i lijep pozdrav! Dvoumim se oko kupnje same silver 90.Molim ako netko ima iskustva sa tim traktorom,mane,prednosti....unaprijed hvala!
mislim da nema zračno hlađenje.
Prema podacima s neta Silver modeli :80, 90,100,4, 100,6 su zrakom hlađeni, dok je posebna serija silvera: w85, w95, w100, w105 s vodenim hlađenjem.
Jel to 100% točna informacija.
Zagledam jedan Silver 90 iz 1999. god i zrakom je hlađen, dal su takvi motori dobri, ima li kakvih nedostataka u odnosu na ove novije serije koje su vodom hlađene?
Dali je točno da svi SAME traktori do 2000. god su zrakom hlađeni, a od 2000.god vodom hlađeni motori??
A možda je model od godinu ili dvije ranije, a stajao je negdje u tvorničkom skladištu.
Zagledali smo se u takvog dosta dugo. Bio je oko bjelovara. Moze biti da je to taj isti,istog je godista, a cijena je nesto niza bila. Odustali smo zato sto nam nije odgovarao sestak za sitnije poslove ali traktor je zvijer. Svidja mi se jako. Nebi trebao imati nekih mana.
Kolega jel si ti 100% siguran?To je isti traktor koji je bio kod čovjeka blizu Bjelovara,taj se isto bavi uvozom strojeva..
Sjedio sam u tom traktoru..Mjenjač ima puno lufta..Traktor izgleda OK.nove gume,nije izudaran al naradio se on tu ne treba sumnjat...
Može taj traktor imat jako puno mana a može bit da nema ni jednu..Teško je reč kakaf je..
Hvala kolega Virtus. Zahvaljujem još jednom na savjetima koje smo dobili u gudovcu u vezi našeg SAME traktora!
Kolega jel si ti 100% siguran?
Ima onaj u Molvama koji uvozi traktore, po profilu oglasa to nije taj, jedino kao ima 2 profila.
Ja bi reko da je ovo sve original na tome traktoru, uostalom ,star je tek 5 god, gume su sigurno njegove originalne, ima 3700 rh, ja bi rekao da su mu to stvarni sati. Morao bi ga otići pogledati da vidim jel je kod tog švercera ili kod privatne osobe i dali je nov kupljen kod nas u HR.
Kolega jel si ti 100% siguran?
Ima onaj u Molvama koji uvozi traktore, po profilu oglasa to nije taj, jedino kao ima 2 profila.
Ja bi reko da je ovo sve original na tome traktoru, uostalom ,star je tek 5 god, gume su sigurno njegove originalne, ima 3700 rh, ja bi rekao da su mu to stvarni sati. Morao bi ga otići pogledati da vidim jel je kod tog švercera ili kod privatne osobe i dali je nov kupljen kod nas u HR.