V - vinogradar (uski) ŠALA!!!! I na mojem Argonu to piše, ali samo na broju šasije..ja.. kaže:ima li tko iskustva sa same laserom 130?
googlao sam,ali nisam nasao nista korisni.. :? znam samo da je na njemu cista mehanika, 24+12 brzina i to je u biti to.. e da,i samo 30km/h
inace kako su se pokazali? neka posebna mana ili nesto?
sta znaci oznaka VDT?
A kaj ti piše u uputama?markach kaže:koje ulje koristite za getribu(transmisiju) starije SAME 80.g.-90.g. npr.za jaguara ili ove gore spomenute
Jel mehaničar u Lipovljanima, g. Št... ?..ja.. kaže:ZJ,blizu si.. izmedju jamarica i kraljeve al sve je to tu negdje..
primjetio sam da si enciklopedija za traktore,ali ovo je vec previse :blackeye
nisam siguran jeli to laser. 130 je,ali cini mi se da je drugi model :scratch
rekao sam starom da trebaju otic popricat s mehanicarom koji popravlja traktore iz okolice. bio je taj same kod njega par puta.
ali opet,svaki savjet dobro dodje..
Mislil sam na Krivaj, a napisal Kraljevu.....ja.. kaže:ipak sam pobrkao traktore. taj sto ti spominjes je laser,iz krivaja. i taj nije dolazio kod ovog "mog" mehanicara.
nisam se tog traktora uopce sjetio.
Nebi rekel da je pumpa kriva, prije nepovratni ventil na izlazu iz rezervoara.ŠANANA kaže:ovako, imam problem s AC pumpom na našem Same Exploreru!!!
Kad traktor stoji više od 3 sata ugašen, sve gorivo mu iz sistema iscuri u rezervar, znači pumpa ne može zadržati gorivo u sistemu i onda jedva upalim traktor, malo vergla al upali, a ujutru kad je hladan pali od drugi pota, servisre je rekao da je AC pumpa, ja neznam možda je i nepšto drugo :scratch
Dakle dali ima koje drugo riješenje za to ili nam ne preostaje ništa drugo nego stavit novu AC pumpu, koja košta nevjerojatnih 1500 kn :?: :?: :!:
Nema nepovratnog ventila. Jedino mjesto gdje bi ga bilo pametno ugraditi je odmah na izlazu iz rezervoara.ŠANANA kaže:Da to i radim, po 30 puta napumpam od prilike, mada da dođe samo u filter treba jedno 10 puta napumpati , ali svejedno nije to to!!!
E sad i ja sumnjem na neki nepovratni ventil, al neznam de bi se to nalzilo n traktoru i kak provjeriti dal to funkcionira il ne :?: :scratch