C
možete mi reć koji je bolji izbor same explorer3 100 ili 110
ranko ako nije tajna mi možeš reć koliko si dao za antaresa
ja mislim ono pod brojem 7 je prebacivanje kardana od 540 na 1000 okretaja,a ono iznad tog je onaj lokot to ti je blokada prednjeg i zadnje diferencijala,ja imam u ponudi antaresa pa možda se ovog svog riješim 8)
tak malo,ja imam u ponudi za 25 hiljada euraIzasao je tacno 13000e, znaci parkiran pred kucu, jedino ga treba jos registrovati i prednje gume su mu polose.
A kupljen je u Sloveniji, od prvoga vlasnika.
E a ispred te rucice pod brojem 7 je jos jedna rucica i kada ju gurnem na dole pali se ona zuta lampica sto ima zupcanik i pise sinhro :scratch
pogledaj ovdje u vezi ehr-a tj komandi za hidrauliku:
http://www.poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=18226
uglavnom su sve komande i funkcije iste, samo je drugaciji raspored i drukcije slike ali mislim da ces se snaci.
ona lampica za kardan gdje pise sinhro, da to nije kardan preko mjenjaca?
ostalo bi bilo lakse odgonetnut da imas bolje slike..
tak malo,ja imam u ponudi za 25 hiljada eura
da mi se bar takav antares potrefi za male pare ili deutz agrotron 106 ili 120 bilo bi super al njih nema kod nas a jedino u francuskoj su jeftini,a njemačke gde imam veze tam su skupi traktori kaj suho zlato
Ranko............
Čestitam na traktoru..................nek te dugo služi....i bez greške..:supz::supz:
Ranko makina je prava. Dosta je povoljno izašao, je radi sve ok? Vani su dosta strojevi jeftiniji, jer naši uvoze i još zarađuju na njima...