pretpostavljam bez kabine
nema kabinu. Za moje potrebe bil bi super samo da je malo jači
pretpostavljam bez kabine
gore na čep kud točim inače ulje nutraAko ispustiš sve onda može hidraol. a kud ti ga izbaciva?
Odušak na čepu je predpostavljam prohodan? Brtva na čepu je gore?gore na čep kud točim inače ulje nutra
Malo sam zbunjen: kaj Laser nema zajedničko ulje za hidrauliku i volan iz getribe i pumpe otraga na getribi???neznam odkad točim atfa baca mi ga van nekad ne nekad da
a neznam kaje prije nutra bilo
Nemoreš nikaj sam napraviti. Treba preštelati regulator jer je taj motor identičan onom na modelu 60.hvala na podacima, do tih sam i ja došao. Kupio sam taj traktor od Maco Agrar iz Djakova. Traktor je bio novi samo kaj je godina proizvodnje 2008. Uzeo sam ga od trgovačkog putnika koji nije imao papire kod sebe ali je tvrdio da je traktor 50 ks tj. 47 ks po drugim mjerenjima. Na kraju je ispalo da traktor ima 42 ks i sad si ne mogu pomoći jer smo traktorn platili u gotovini. Sad me uvjeravaju da je kod Same Tigera 50, 60 i 70 ista getriba i motor pa me zanima da li na svome traktoru mogu kako podići ks budući da mi je malo slab na kardanu. Kupio sam malčer Maschio Barbi 165, frezu Maschio 160 i vitlo krpan 5t.
2002. Kupljen novi.ZJ daj molim te mi objasni kakvo ubrizgavanje ja imam. Jer ako je pumpa-brizgaljka onda malo poštelam pritisak i dobim više konja. Koja godina je bio argon? Ovo je bio novi traktor samo je stajao 3 godine u skladištu
Onda igraj onaj simulator, jeftinije te izađu popravci :rolfer:malo preveč troši več i sad nažalost zato i ide na prodaju i kupuje se nekaj novijega,al mi ga je žal a pak stari je dost a ja bi štel gumbeke kaj v svemirskom brodu
e zj kak se kod mene na laseru povečava snaga na pumpi ? jel znaš možda
mislim da je i kod mene sustav pumpa diza
evo slike pa vidi
pa ak znaš mi označiš baš me zanima
fala unaprijed