pa da
sustav pumpa-diza
a pa ima on kakav relej za grijače onda
možda ti je relej riknul
I Dalje problemi s paljenjem.
Onaj položaj nacrtan grijač na bravi ne funkcionira uopće, ima samo ono svoje predpaljenje,al sam zaključil da i s tim nekaj ne štima.
Il je otišel grijač il čak možda ona pumpica koja bi iz filtera trebala napumpati gorivo u grijač tokom grijanja da ga grijač zagrije i dda traktor pali nakon onih 15-20 sek.
Moral bi to sve raspraviti da možda nije nekaj zaštopano il je stvarno nekaj otišlo od tog.
A nema baš nekog pravog majstora koj se razumije u te nove traktore, neznam kak to ispitati al nekaj moram poduzeti.
a ta monocilindrična pumpa je ubiti onaj dio na koji je spojena sajla od pedale gasa i ručice za gašenje, jel???
Aha
Pa i regulator je s desne strane , znam onda koje su te pumpe.
Kakvi bi tu elementi mogli stradati unutar njih?
Al i dalje mislim da nije to, jer kad nije prehladno, tak oko 0 pali na zub.
Problem je i kad duže stoji da se ne pali, recimo 7-10 dana, onda opće neće.
Stavili smo lani novi nepovrati ventil, da ne vrati gorivo iz sistema natrag u rezervoar, pa jel bi on mogel otiči već???
e a možda tebe zeza na ac pumpi membrana ili onaj filter,mene je moj same tak zajebaval
to je bilo zmazani znaš kak i dok je zdeni bil onda je teško palil a dok je topli bil onda je bilo ok
pozdrav dalo neko zna sta ili ima same panther 90
kakav je to traktor posto ima jedan prodaje se cudno mala cijena 6300eura
sta vi mislite dal je to malo
1985 je god 90ks
kakav je to traktor,kaka mu je kabina,jel saltaca sa strane,kaki mu je mjenjac imal power
Motor stari tipa 985 P, 5 cilndri 98x120.
Mjenjač 12F+3R, u sredini, mehanički sinkronizirane 4 brzine
Kabina ko i svima tih godišta (kao Buffalo, Centurion i sl.), trebala bi biti s platformom.
Eto...
malo sam guglo i o pantheru nama skoro pa nista
ali ako je kabina kao u buffala onda bi mjenjac trebo bit sa strane,i sta ti znaci ovo sa platformom
i jesul sinhronizirane sve 4 brzine