Ranko cestitam na izboru odlican traktor. Ima jedan u blizini Bj gledao sam ga u oranju, ima se sta viditi. Mislim da je trazio oko 18-20000e.
Kolko vidim..ta rucica je ocito za prebacivanje kardana..normalni ili preko pogonaartyman:
A probaj na prazno ručice, bez priključka Malo se poredi i odlična makina, samo pazi na kombajn da ga ne satareš, ne osjeća ti ga on, to ti grubijan
kako mislis nista se ne desava kada povuces tu rucicu. ne vrti se kardan uopce, ili?
taj traktor bi mogao imati radar. pokazivati koliko proklizuju pogonski kotaci recimo u oranju i sa time pokazivati stvarnu brzinu kretanja traktora a ne brzinu okretanja kotaca. na displeju gdje imas one postotke i krug sa strelicom nacrtan.
Jel ga svega izbacalo?e imam pitanje,u servo pumpi na laseru imam atf ulje nutra i izbaciva mi ga van,koje još ulje morem nutra točiti,hidraol ili koje već?
hvala na podacima, do tih sam i ja došao. Kupio sam taj traktor od Maco Agrar iz Djakova. Traktor je bio novi samo kaj je godina proizvodnje 2008. Uzeo sam ga od trgovačkog putnika koji nije imao papire kod sebe ali je tvrdio da je traktor 50 ks tj. 47 ks po drugim mjerenjima. Na kraju je ispalo da traktor ima 42 ks i sad si ne mogu pomoći jer smo traktorn platili u gotovini. Sad me uvjeravaju da je kod Same Tigera 50, 60 i 70 ista getriba i motor pa me zanima da li na svome traktoru mogu kako podići ks budući da mi je malo slab na kardanu. Kupio sam malčer Maschio Barbi 165, frezu Maschio 160 i vitlo krpan 5t.
pa skoro ja lako otpustim lajtunga kaj još nekaj scuriJel ga svega izbacalo?
Ako ispustiš sve onda može hidraol. a kud ti ga izbaciva?neznam odkad točim atfa baca mi ga van nekad ne nekad da
a neznam kaje prije nutra bilo