Ekipa natjerali ste me sad "u šupu i garažu"
Ovaj sam magnet morao skinuti u travnju prošle godine, jer je bila precvikana i zamaknuta kajla u njemu skoro 1,5 mm. Radi se o B&S serija 800.
Nisam oko toga nikad htio ništa riskirati, radije smo meni ja i koilege izradili improvizirani alat, radapciger:
Tražio sam od kolege da mi na frezerici izradi šliceve, kako bi ga mogao koristiti i višenamjenski. Također sam u komplet dodao jedan dugi, te jedan kratki središnji šaraf. Za spoj sa ventilatorom s magnetom sam u komplet složio dugačke šarafe M8.
Za potrebu vađenja ventilatora s motora sam, na ventilatoru izbušio rupe (vide se slijepe rupe za to, na prvoj slici) na mjeru i urezao navoje M8. Dalje je sve bilo mačji kašalj. Samo što ja dalje nisam poštivao "pravila struke" nego sam izradio / prilagodio željeznu kajlu i motor dalje pali kao bombon.
Na zadnjoj su od ove tri fotografije vidljivi motori za kosilice, donji je Tecumseh, gornji je MTD, a ventilator je od Honda motora kosilice... Samo da vidite da ne trabunjam iz šupljeg u prazno imam tog krša kod sebe ohoho.
Kaj se mene dotikavle, ja Tecumseh doslovno mrzim iz bezbroj razloga i loših iskustava s njim.
Obožavam stari B&S 190 cc, ovaj novi kojeg sam pokazao gore je novi tip B&S, ali "zmaj"...
Imam u rezervi i kosilicu s Honda motorom, radi ko puška, ali troši skoro za pola više od B&S... i hebat ga godinama sve to slažem sebi i drugima, sam