Mike kaže:
hmmm...na prvu ruku auto lepo zgleda :scratch ...očito voliš benzince :lol: ...sad kaj se tiče kilometraže,tu je jaaako teško kupiti rabljenog auta z orginal kilometrima :evil: tak da na to i ne treba obraćat pažnju :?
ja osobno bi rađe zel nekog dizla, za te novce je već moguće najti dost solidnog
iako kak su sad cijene nafti baš i nema neke uštede,jedino kaj manje troše dizelaši,ali ni ne potegnu tak :mrgreen: :mrgreen:
p.s.
i još je karavan...
sobotom navečer nemoj zabiti zeti dobru deku sebom :lol:
Mike, care :mrgreen: već je isprobano i provjereno :mrgreen:
Ma ja sam oduvjek htjel dizelaša (otkad sam imal golfa 3 iz '97.TDI 105 ks...), al eto uzeo sam si ovo i nije mi žao :mrgreen:
Kaj se tiće kilometraže, auto je od prve vlasnice iz Đurđevca, tak da sam siguran u kilometre, sve je provjereno
puknuti kaže:
petar kaže:
Papučice su dooobrooo poderane za 100tkm...
Mislio sam da više troši, ako je tak onda super. Vozio sam 1.6 8v 105ks, kako to čudo guta gorivo....
on je još mladi dečec i boji se stisnuti gas ..a i bolje je tak
Mlad jesam, al imam tešku nogu na gasu
, max sam se vozil 175 kmh
, ak ga se forsira oće on i potrošiti, samo toliko mogu reći :lol:
kaj se tiće papučica, vjerujte mi nije niti čudo kaj je na benzincu papučica od kvačila tak poderana, koliko ga samo ja šaltam, mislim obožavam ga šaltati, dok se malo vozamo, pa pretjecamo i tak to, zato predpostavljam da se brzo podere, mada je prijašnji vlasnik bila žena u 40.-etima, i nije ga forsirala, bar tak je rekla
:mrgreen:
uh, al sam se raspisal