Ma to su ti stare slike... :rolfer:ŠANANA
Traktor za sve pohvale,,,i kad god je na slici,,,je ko da je tad izaša iz dučana,,,,,,,,,,,,,,svaka čast..rayer:
Ma to su ti stare slike... :rolfer:ŠANANA
Traktor za sve pohvale,,,i kad god je na slici,,,je ko da je tad izaša iz dučana,,,,,,,,,,,,,,svaka čast..rayer:
oro sam sa IMT 560 i 565 oba su bili novijeg godišta, sa plugom olt 12 coli, iako 565 ima direktno ubrizgavanje ovaj 560 mi je nekako bolje oro 1. brzom nego 565 isto sa 1. brzom, 560 je nekako bio žešći na gasu. Sad neznam u čemu je caka neki kažu da je 560 bolji od 565 neki kažu kontra, neznam šta je točno baš me zanima odgovor od nekog znalca ovdje na forumu, ali taj 560 je razvaljivao imt-a 565 uzduž i poprijeko po snazi:axe::axe:
ali nisi imao 560!
565 bi trebao biti življi i nešto jaći,ali i osjetljiviji i kratkotrajniji ,baš zbog svoje veće živosti
(slično kao motori sa turbom ili bez njega)
To sve duguje svom izravnom ubrizgavanju koje samo po sebi i nije nešto ,pa te motore treba ćešće poštelavati.
Prenosim ti iskustvo čovjeka koji ima 565 i kuži se dosta umehaniku.
To je sve naravno individualno i ovisi od traktora do traktora kao i od gazde do gazde
evo ti moj broj
sutra bum valda poiskal
099 757 01 13 filip
Od šutnje se niko nije obogatio:roll:Ja sutim i ne postavljam link, jer imam u planu zvati covjeka iako je cjena najvjerovatnije 550€ Ali mi se svidjaju siroke felge bez obzira na gume ali kad vec ide u paketu...
Sanana, ajde ti kupi gume a meni felge prodaj bas takve felge sam trazio za jedan moj projekt.