• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ŠANANA IMT 565

M

Mata imt 540

Guest
pa gle kolko obrađujem zemlje (12 rali) to bi mi bilo čist dosta samo da je na sva 4 pogon i kaj mi više treba... trenutno to sve delam s 540 ali htel bi kupit još jedan koji bi recimo bil jaći ali da mi služi sa oranje,tanjuranje,skupljanje sijena,odvoz stajskog gnoja....i još nekaj sitnice dok bi onda s 540 samo sijal,šprical i razbacival umjetno gnojivo naprimjer....

Z

zrine892

Guest
nema veze ipak je slabo to od 65 ks...barem po mojem misljenju...

M

Mata imt 540

Guest
pa gle možda je ali ko zna kak bude u budućnosti jer gradmi je sve bliže :evil: :twisted: :evil: pa ko zna jel ču uopće moći kaj raditi majku im....

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
zrine892 kaže:
kako to ores?malo sa onim imt-eo pa malo sa samom ores...menjas traktore...zar ti nije lakse i ugodnije sa samom orati??

Videl si slike s oranja sa imt-om. Super ore s tim malim plugom, taman mu je. Puno ore, a malo potroši,pa ipak je samo 65 ks.

Videl si slike oranja sa Sameom. Takov mali plug za tako veliki traktor.
Tu sam zemlju oral sa Sameom zato jer sa Imt-om nemogu, jako mu jeteško s dve brazde, a opet zakaj da orem s jednom kad mi djeda uvijek da traktore za poslove koje s imt-eom ne mogu uraditi.
ujesen ćemo na Samea staviti novog vogela 3 brazde, onda bude to tek oranje za njega! :mrgreen:

Inače, mali plug, preveliki traktor, potrošnja goriva bez veze. Udobnost - sve to štima. Novo je novo! :mrgreen:

Znaš i sam kak stvari stoje. Čovijek se snajde na razne načine.

Ljudi a pogledajte ovo! Da se pohvalim! Moja draga sekena! :mrgreen:

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Živo zlo! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

P

Picek

Guest
sa tolikim slikama sestara koje valjda želite poudavati ovaj forum će postati facebook ili u najmanju ruku iskrica :roll:

M

matija

Guest
Picek kaže:
sa tolikim slikama sestara koje valjda želite poudavati ovaj forum će postati facebook ili u najmanju ruku iskrica :roll:
točno tako

R

ROKI

Guest
Picek kaže:

Slažem se.

M

Mata imt 540

Guest
nema kaj sestra je dobra .....sad treba samo izabrati između tvoje i alenove :D ....kaj da velim teško bude ali nekaj se bude izabralo :mrgreen:

Z

zrine892

Guest
smoto..nije mi to sestra...:) ;) hehehe...to je slikano u autoshow u njemackoj...

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
A gde mi stavi ovu sliku na temu! :!: UH! :p :p :p

DOBRAAAAAAA! UH :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
ROKI kaže:
Picek kaže:

Slažem se.

A el imaš ti sestru? Ljubomorko!

M

Mata imt 540

Guest
zrine 892 nisam ni mislio da ti je to sestra .....nego između sestre od šanana i alenove treba sad izabrat ..... :D

buban

Član
Tu od
11 Lis 2007
Poruka
121
KRESO kaže:
Ratarko kaže:
:blackeye nemam ništa protiv slika tuđih sestara 8)

slažem se ...he,he,he
kladim se da ni jedna ne zna da su na forumu :rolfer: :rolfer: :rolfer:

M

Mata imt 540

Guest
pitam se kaj bi bilo da saznaju hahahaha....udri brigu na veselje ..... :lol:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ova moja bi me v top nabila i direktno za Ameriku :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :axe: :vragek:

Rekla mi da je na toj slici baš gadno ispala i da ako ju nekom pokažem da bude krvi :!: ;) ;) ;)

Ona nezna, niti natreba :!: :rolfer: :finga:

M

Mata imt 540

Guest
hmmmm kak bi se pobrinuli da ona sazna :lol: hmmm hahahahah da vidimo kak sestra izbija brata ,,,,hahahaha

Najnoviji postovi

Na vrh