Da to su pokazivači rasipa, na slamotresima(gornji pokazivač) i sitima(donji pokazivač).SteveO kaže:
Moguće je da je 192 ks, ako nije stariji od 1989. godine.SteveO kaže:Ok, hvala. Jos nesta, ako ima 195 ks al ne pise na stranici kombajna ni nigdje TS, jel moguce da ima TurboSeparator ? Kako se to moze vidit izvana ?
Pozdrav
Ispričavam se što nisam prije odgovorio, prskao sam kukuruz pa nisam imao vremena.SteveO kaže:Ajd hocete se vise dogovorit sta je to !?Mislim da nije jer ove nacrtane ikone ne lice na to. Aj pliz nek neko posalje DF&Torpeda pa da mi pojasni i za Turbo Separator i za ovo. Ove satove sam vidio da ima i TopLiner.
Nemoraš se zavlačiti u kombajn, pogledaj ispod stranice, ima s lijeve strane pogon, i s desne ležaj.SteveO kaže:Znam di pise inace TS-System iznad prednjeg tocka ali na ovom ne pise al covjek reko da ima 195 ks a koliko sam uspio skuzit da ako ima 195 ks da mora imat TS ? Kako se to moze vidit izvana, taj TS jel ima ? Ili po satovima nekako, valjda postoji nacin osim zavlacenja u kombajn i naljepnice na strani ?
Pozz
To je učvršećeno izvana na poklopcu kroz koji se izvlače sita, Ta cijev se vidi sa 100 m, ako je nisi vidio znači da je nema.I ovo sto se tice sita, jel to na gornjim ili donjim ? Ta cijev ? Na gornjim nisam vidio nista neobicno...