• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VIC

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,852
Dokaz da je pivo puno estrogena:

Kad popiješ preveć, pripovedaš gluposti i nemreš više voziti!
Estrogeni su ženski polni hormoni,,, sad se pitam,, kako to ima veze sa pivom,,, Nediraj mi pivu,,

:ppozdrav:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,116
To je trebala biti šala...a shvatili ste (pre)ozbiljno.

Poanta je da se poslije par piva pretvoriš u ženu: pripovedaš bedastoće i ne znaš voziti...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,116
Ruku na srce, i mnogim muškarcima nije mjesto za volanom😉
Slažem se.

Reče jedan poznanik:
- Nije istina da su žene najgori vozači...imam nekoliko prijatelja koji voze jednako loše...

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,094
Žene uopće nisu loši vozači, imamo u firmi dvije sestre, puno su pažljivije ( kaj nama alfama kakti na živce ide ), sporije voze definitivno al to uopće nije loše u transportu. Dapače...
Baš sam se prije dva tjedna vozil u Njemačkoj za jednim kamionom (mađarske tablice) 85 km/h skoro 3 h. I super vožnja, unutar trake, new volvo, ono užitak mi voziti za tak nekim tko lijepo vozi. Kad je skrenul na pumpu, ono plavojka unutra, 35-40 banki, pozdravim ju, ona mene i gas dalje. Po meni, vozila je bolje od mnogih muških definitivno ( al teško je to nekima priznati ).

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,116
Da nije žalosno, bilo bi smiješno...
Nažalost, često je to istina, i puno govori o upravljačkim strukturama na svim razinama :(

Najnoviji postovi

Na vrh