• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VIC

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,550

Kaj bi onda tek rekli za vino?
U vinu nema estrogena.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,550
To je trebala biti šala...a shvatili ste (pre)ozbiljno.

Poanta je da se poslije par piva pretvoriš u ženu: pripovedaš bedastoće i ne znaš voziti...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,550
Ruku na srce, i mnogim muškarcima nije mjesto za volanom😉
Slažem se.

Reče jedan poznanik:
- Nije istina da su žene najgori vozači...imam nekoliko prijatelja koji voze jednako loše...

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
780
Žene uopće nisu loši vozači, imamo u firmi dvije sestre, puno su pažljivije ( kaj nama alfama kakti na živce ide ), sporije voze definitivno al to uopće nije loše u transportu. Dapače...
Baš sam se prije dva tjedna vozil u Njemačkoj za jednim kamionom (mađarske tablice) 85 km/h skoro 3 h. I super vožnja, unutar trake, new volvo, ono užitak mi voziti za tak nekim tko lijepo vozi. Kad je skrenul na pumpu, ono plavojka unutra, 35-40 banki, pozdravim ju, ona mene i gas dalje. Po meni, vozila je bolje od mnogih muških definitivno ( al teško je to nekima priznati ).

Na vrh