noviuposlu
Član
- Tu od
- 7 Tra 2011
- Poruka
- 759
Noviuposlu kupuje traktor već par godina.... :icon_rofl:
Još 2012, dok sam bil u Lindneru smo se nešto dopisivali. :icon_eyes:
A dobro je to, dok se on odluči već bude takvih rabljenih na tržištu. giggle):
:biggrin:
Istina, svako toliko me nešto sjebe, tada je uletio jedan koji mi je radio usluge jakoooooooooooo povoljno i odustao sam od traktora, ali sada je problem naći bilo kog da to napravi i ostalo mi puno ne posijanog i popušio, dođi ti do Novog u poslu, pa ćeš vidjeti nešto šta nigdje nećeš vidjeti, vjerojatno ćeš vidjet i kojeg švabu koji dođe samo po moje proizvode iz njemačke, vidjet ćeš zemlju koja mi je uletila (za to sam i prodao dva motora i auto, sada s kombije izlazim i svi mi se smiju) i sam kupio to i izračunat ćeš si koliko je traktora tu moglo biti, slobodno prođi bilo kada i savjetuj me, posebno u vezi NH a lindner mi je preskup trenutno, a ja ću tebe kako se melje heljda, vjeruj mi ugodno ćeš bit iznenađen kvalitetom, navrati bilo kada si u Istri
evo da svi znaju još iman 150 000 kn za platit za zemlju, tako da nažalost bi traktor išao na kredu...
Ako sam otplatio (Hvala Bogu) novi stroj iz njemačke 35 000 Eura i tada novi mali kombi/kamion (još jedanput hvala Bogu), vjerujem da bi se i to (istina, treba se dobro naraditi)... ne uletavam samo tako u nešto, ko hoće radit nešto će i biti, samo treba znati da se 60% radi za državu ostalo za sebe (ako niste u politici, tada neznam, ja nisam)... Prošli mjesec sam imao pauzu od štandova, prošao sam cijelu sloveniju, uzduš i popreko i nudio svoje proizvode, a i usluge (usput gledao trakore, koje sam htio kupiti 2012 to je točno).
Iman jednu zemlju još koja je kupljena devedesetih di su moji počeli zidati kuću, pa su se rastavili pa to tako stoji sada, zemlja je 1/1 nema tereta, građevinsko zemljište površine 1,2 ha.... Mogu prodati ali mjenjao bi i za poljoprivredno jer želim raditi nije šala, slobodno Istrijani se mogu javiti i ponuditi njive (može biti i zarasla), od malog radim i nikad nisam bio na odmoru ali tu sam došao jer nažalost cijeli arsenal od mog djeda su uzeli neki ljudi i tako da nisam nikad imao traktor osim tomo vinkovića 18ks od drugog djeda koji je inače bio jako siromašan i dobro da je i to imao.
ja sam trenutno bez auta, imao sam i dva motora (novo sve kupljeno), ja bi bio sretan da zaradm za traktor je to volim (hebemu), inače da ja prodajem pšenicu kako pšenicu ili ječam to čovjek ne treba ni da sanja da će time zaslužiti 300 000 kn (s kamatama) ali ja to ne prodajem, prodajem proizvode od toga, jako kvalitetne proizvode koji nađu svoje zadovoljne kupce/mušterije/vlasnike i tako je upitno, ali ja mislim da bi uspio, eto
Posljednje uređivanje: