na većini i sjedalo na najvišem mi je nekako nisko, problem mi rade i ovi noviji kombiji, ali tamo se ajde mores malo uvalit u sjedalo, jer tada moram previse dizati nogu i dolazi čak i do boli tako držati nogu... nisam kosarkaš al evo s nekih 191 cm mi sve to radi malo problema, najviše mi odgovara kabina na novom NH tada mi glava dođe do vrha ali ništa ne zaklanja pogled. A i taj kioti ima jako visoku kabinu, i odgovara mi ali malcice dođe mi koljeno jako blizu volanu, ne udara ali sigurno da bi bilo malo bolje da se moze podignuti volan po visini na njemu. mislim sjedalo na njemu je prenisko ali stavio sam neki jastuk i tada mi sve odgovara, gledao sam dalo bi se sjedalo podignuti za te centimetre,
sada samo kolika je razlika zračno ili ovo na neke opruge?
Jer kad sjednem u Steyr koji ima zračno to je daleko lošije nego ona u kamionima, neznam zašto.
ispada kompliciran ali treba biti neka udobnost ako ne bolje ne ni raditi, u proljeće sam sijao s imt 539 i nakon par puta sam odustao od stiskanje kočnica i motao oko njive na široko, požalili su se i drugi na njega ali meni su posebno radile probleme onako visoko papučice i nisko sjedalo