ne ,njegove kočnice su mehaničke kao i na imt-ju koji nema zračne istalacije .Zanima me kopčanje prikolice na IMT 542 ili Univerzal 445. U planu imam nabavit možda jednu od Leško. Budući da još nisam siguran koji traktor da uzmem, moram pitati za neke stvari koje mi nisu jasne :icon_scratch:
Znači IMT ima zračnu instalaciju, to znači da su njegove kočnice na zrak i kada kopčam prikolicu koje imaju isto zračne - kada stisnem nožnu kočnicu na traktoru onda ona i koči prikolicu? Ručna kočnica (budući da nije odvojena) onda i koči prikolicu?
Sad vidim da Leškove po standardu imaju hidraulične kočnice. Kako bi njih kopčao na IMT-a? Nikako? Jer sam čitao da nije pametno kopčat na kiper ventil a i ne koče kada se stisne nožna kočnica nego moraš posebno kočit preko ručice za kiper.
A kako na Univerzal 445 solcu? On nema zračnu instalaciju, ali ima izlaz za hidrauliku otraga. Ali to nema veze sa kočnicama, znači ako bi htio prikolicu koja se može kočit, morao bi preradit nešto da mogu kočit oba dvoje?
ne ,njegove kočnice su mehaničke kao i na imt-ju koji nema zračne istalacije .
ručna kočnica traktora aktivira ventil koji zrakom zakoči prikolicu .
nema kočenja bez intervencije , i to bi bilo priručnoZnaci IMT koji ima zracnu instalaciju koci prikolicu i traktor preko nozne kocnice?
A kako bi kopcao onda regularnu Leskovu prikolicu koja ima hidraulicke kocnice na obican IMT ? Znaci nemoguce bez da ides adaptirat instalaciju.
prvo bez pa sa , pojasni ?Prikolica bez sa meh. kočnicama ne prolazi tehnički pregled vozila
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk