Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Inače, ja sa štoreom nisam mogel diči motor od samea 3 cilindra 5 centimetri od poda dok ga cigo 445 dignul bez pol frke, pa čak i teže, npr motor od steyra 8090 turbo...
Tino, ti ko veliki majstor bi moral znati da su hidraulike na Uniju i Štoreu iste (osim kaj je na Štoreu bila taljanska, a na Uniju rumunjska).
Ak si kvačil s istom štangom, naisti način, onda je razlika u geometriji i nije ista podizna sila.
Ili pak hidraulika nije bila u jednakom stanju.
Svi petljanci najbolja priče vozila ga baba deda prvi vlasnik.
Tako sam ja mogo kupit auto iz njemačke iz auto kuće kaže lik vozio ga deda bez noge .
Jao i na kraju puna cijena za niš.
Sve su to mudraci neki dan ja kupit grabilicu piše na oglasu odličan čovjek je švercer al ajd.
Ja tamo remeni loši niš ja se okrenem i na piće zove on mene kad dođe kući.
Ja reko ne paše mi loši remeni cijena bila 2600 sipova .
A on ma lako za remene 400 kn ja ih zamjenim a ja reko zamjeni ja cu odmah po nju doći i poklopim.
Kad evo majstor zove koliko bi ja dao za par min i na kraju za 1800 ju kupim .
Sve mudraci, lako sve zamaskiraju pa te oderu
Jok nisam prekupac a da ljudi kupuju većinom kramu to je normalno jer su neupućeni.
Neće da slušaju i prave se pametni a moraš i znati da kad je sezona neki stroj je tražen i ne budeš ga dobio jeftino.
Ja ako ne skinem cijenu neću kupit jer ipak pola stvari precjenjeno malo si gledam kakav traktor za ispomoć i nađe se jeftino.
Al bolje jeftino dati 10000 pa malo uložit nego dati 20000 pa opet uložit .
Bilo je uzajamno zadnji puta kada sam pitao, roditelji djeci- djeca roditeljima, bez poreza.
A prije je bilo i brača i sestre uzajamno, ali to je ukinuto.
Da za to sam znal i ja da je bilo, ali nisam znal da je ukinuto s djece na roditelje.
Edit:
Provjeril sam na poreznoj: za motorna vozila gratis je već jako dugo samo s roditelja na djecu.
Glede kupnje/ prodaje poljoprivrednih strojeva, njihovu promjenu vlasništva ne treba prijavljivati poreznoj upravi i ne plaća se nikakav porez.
Za registraciju je dovoljno samo ovjeriti ugovor kod notara.