• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Savjet za kupnju rabljenog traktora

• Temu pokrenuo agroenogastro
  • Datum prvog posta

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Re: K: traktor do 12.000,00 kn / molim preporuku

a kaj te briga odaklem je , koliko je star i koliko ima sati ..idi tamo ako znaš pogledati jel sve radi i kupi ,

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,495

a nisam ga u potpunosti prekrižio, čekam da iskoristim još to malo strpljenja što imam, pa onda koji mi prvi padne pod ruke i gas :cool:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743

bež od toga...freza je u igri, gle kak siroče beči pod njom...

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737

Jooj Darijus nemreš ni za veće novce kupiti traktor koji nije delal, a ne za ovoliko ....

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,495

znam da će biti teško naći nešto bolje od tog vladimireca za te novce. otići ću ga vjerojatno pogledat kroz par dana ako ne ode. njega mogu i dovest kući 70 km valjda...
Ja bih bio najsretniji kad bih našao starog steyra T180, da je reg i u kolko-tolko ok stanju... htio sam uzeti jednog nereg. iz zagorja T190 ali vučna služba bi mi uzela 2000 kn... to mi nikako ne igra

Dioniz

Član
Tu od
6 Velj 2015
Poruka
61

T180??? Pa je'l tebi treba traktor za delat ili oldtimer za ić na pivo? Uostalom, T180 ti se nikako ne uklapa u kriterije iz prvog posta, a i za 12K čisto sumnjam da budeš našao nešto dobro.

Za te pare bi još i skucao neki 533/539 ali kako nećeš IMT... gledaj da ako će traktor raditi da će se i kvarit, pa prouči malo i cijene budućih rezervnih dijelova.

Uostalom, napiši za što ti treba traktor i koliko zemlje misliš raditi s njim pa će ti ljudi moći bolje preporučiti.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767

Buđet uvijek određuje ono što se može kupiti a i uvijek treba računati na moguće kvarove i popravak istih.

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,495

T 180 bi meni bio odličan, i uklapa se u kriterije. No, priznajem da sam dao i ponudu za jedan imt... nastojat ću kupit traktor bez kredita, ne želim se poljoprivredom baviti na kredit...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480

Ursus 335 ti je tu najbolji izbor, a cijena im nije velika. Jednostvan, grub, jeftini dijelovi, dvostepeni kuplung...sve kaj stariji 533, Vladimirci i taj stari Štajer nemaju.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ja sam miišljenja da za 12 hiljadarki nemreš kupiti traktor.
Moreš kupiti samo nekaj kaj liči na traktor ali to si buš ustvari kupil samo probleme.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Recimo samo ja sam našel mojeg 335 za 1150€ od prvog vlasnika u kolko tolko urednom stanju, ali opet da ga dovedem u stanje za rad i registraciju moram u njega lupit nekih 500-600€.

Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,495
može se naći traktor za 12000 kn, samo ga nema na svakom ćošku, a meni recimo za neke traktore koje sam našao, problem predstavlja samo skupa vučna služba i troškovi da odem pogledat pa da odem kupit.

Puno tih traktora na oglasniku imaju nerealne cijene, a oni koji stvarno žele prodat traktor, spustit će cijenu kad tad. ali i treba se naći u pravo vrijeme na pravom mjestu.

ali slažem se da ne treba očekivati čuda za te pare.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Potraži donekle urednog 335 i nebu ti žao, a kabinu si onda za 200-300€ naknadno ubaciš.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Recimo samo ja sam našel mojeg 335 za 1150€ od prvog vlasnika u kolko tolko urednom stanju, ali opet da ga dovedem u stanje za rad i registraciju moram u njega lupit nekih 500-600€.

S tim da znaš i napraviš si hrpu stvari sam. Da moraš još i to platiti eto tebe za čas na 20-tak tisučica kaj je sve bliže 3 soma erića.

Kad se jednom upustiš u kopanje po starom ... kam god pogledaš ima nekakva sitnica za napraviti, a gde tek kad se malo dublje zagledaš.
Za male novce, da je malo delal, sačuvan .....toga kupi prvi sused.

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,240
Iako nisam ljubitelj IMT, za ove spomenute oldtajmere IMT je kralj :icon_super:

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Muha, to kaj veliš je velika istina, dok si možeš dosta toga sam doma složiti puno znači, a ako kaj i neznam opet imam forum na kojem je ta krama skoro svima poznata u detalje pa uvijek netko uskoči sa savjetima!

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Kad ga dobro upoznaš onda shvatiš da je trut (nisam ljubitelj IMT-a ali sam ih dosta vozil nažalost još jednog imam:(whew):)

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Svaki od te krame je dobar dok nemaš za bolje i svaki ima nešt bolje a nešt lošije rješeno od onog drugog. Ferac je recimo tu u prednosti sa laganim volanom i preciznom hidraulikom(ako je ispravna), vladika je dobar za šumu, ima dvosmjernu hidrauliku, reverzer, ursus ima dupli kuplung, za tih 30+konja ima ogromnu poteznu moč...., ugl moraš odvagnut kaj ti je od svega toga najpotrebnije.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Muha, to kaj veliš je velika istina, dok si možeš dosta toga sam doma složiti puno znači, a ako kaj i neznam opet imam forum na kojem je ta krama skoro svima poznata u detalje pa uvijek netko uskoči sa savjetima!

Konkretno na tebe sam i mislil da si hrpu stvari napraviš sam.

Na vrh