Za 533 se moj kolega kune da je bolji u usporedbi sa 539 (taj kolega ima oba i vjerujem mu kaj prića) ali mu je mana zimsko računanje vremena (teško sastavlja čim prve magle krenu)Muhač skroz točno još dodaj usporedbu 533/539 i T-25/A1 , za zadnji i nemoraš (slabo ga znaš):icon_super:
Pusti ti to, 25-tak kad se zalaufa ide ko vetar samo kaj u petoj breg osjeti prije nego ga vidiš.25-tak je spor jer je male snage, no po vučnim svojstvima je bolji od IMT533.
Pusti ti to, 25-tak kad se zalaufa ide ko vetar samo kaj u petoj breg osjeti prije nego ga vidiš.
Kaj to nije kod svih traktora kojima nedostaje snage u odnosu na bruto masu (vozila+teret)? Za postići određenu brzinu s nekim teretom i pri tome imati gravitaciju kao kočnicu ipak treba imati određenu snagu.
Mislil sam reći da je spor na polju.
35 u odnosu na 25 konja je 40% povećanje snage. To ti je kak da usporediš 4-cilindraša od 70ks sa šestakom od 100ks.Tih desetak ks bi se trebalo dosta osjetit...
zavisi kaj delaš s njim...osobno sam bil prisutan dok je šogi kosio roto kosom sip 135 i zgutal je rezervar goriva za manje od 6 sati...znam jer sam moral ić na pumpu kad je crkal na livadi...