Imam ove slike sa oglasaDaj slikni to ako bu prilike, zanima me kak su prednji trap nasadili gore i kojeg su koristili. Ursusov i Zetorov.
Ako je Zetorov, a i ako nije, tu bi legla prednja vuča i imaš tenk za male novce. Taman mu bude i konja i momenta.
mali kak misliš sa brzim i sporim i gdje i kakav španer ?
Mali ne baljezgaj napamet, iskakanje iz brzine kod ursusa nema pa skoro nikakve veze za getribom nego do klasičnog neodržavanja vlasnika jer je teško dok dođe do toga izdvojiti 35kn za utvrđivać i eventualno 100kn za letvu u koju on uzubljuje ako se pojela. Ako kaj vredi na njima tad je to zadnji kraj, mašina je priča za sebe i uvjeren sam da on može izdržati tu mašinu od 7711.Ti misliš da ursus ima tako kvalitetnu getribu???
A prvo i osnovno godine su učinile svoje, i imaju problem s brzim i sporim brzo to ode.
Onda stave španer da ne izbacuje.
Traži 4000€, nisam pitao za registraciju. Htio bih najprije vidjet na kaj to liči i kako radi.
Poslano sa mog F5321 koristeći Tapatalk
Za 40 tkn (i manje) kupi se Same Centurion 75 ks,sa pravom kabinom i opremom koju ovaj nemože ni zamislit....ljudima na volju..Traži 4000€, nisam pitao za registraciju. Htio bih najprije vidjet na kaj to liči i kako radi.
Poslano sa mog F5321 koristeći Tapatalk