mi dobili cca 7000 kn za 54 ha u općini N RAČA u općini bjelovar ništa u severinu 400 kn za 5 ha tako da smo ajde bar nešto dobili ali u bjelovaru smo imali najgore prinose a tamo je komisija nasumičnim odabirom 5% površina utvrdila da je šteta manja nego u N. RAČI pa da ih sve steraš ui tri pič..... tako se desi da imaš dvije pacele jednu uz drugu jedna u jednoj općini a drug u ..... pa vamo dobijerš tamo ne a prinos jednako usran na obadvije jer je tlo jebena pjeskulja . a 500 m dalje zemlje ilovaste i prinosi nebo i zemlja i ako s ceste tamo komisija gleda ondaje šteta manja .
kako ovi iz osiguravajućih društava mogu obići sve pacele i utvrdit štetu za svaku pojedinačno a ovi nemogu .
Ja i brat barem 100 puta godišnje odemo u kontrolu naših polja ali nikada nismo susreli niti jednu komisiju a vjerujem da niti nećemo.
kako ovi iz osiguravajućih društava mogu obići sve pacele i utvrdit štetu za svaku pojedinačno a ovi nemogu .
Ja i brat barem 100 puta godišnje odemo u kontrolu naših polja ali nikada nismo susreli niti jednu komisiju a vjerujem da niti nećemo.