seljačić
Aktivni član
- Tu od
- 8 Velj 2009
- Poruka
- 2,154
Mislio sam da su ta čuda dizelaši, pa jesi se informirao jel se može neki dizel motor ubacit unutra, još da ima kardan kao unimog mogao bi s njim čuda radit, a možda bi se dala ubacit pumapa i hidromotor samo ima petljancije s tim a ne isplati se za nekog tko se ne razumije da si sam to složi. Jesi razmišljao da skineš, odrežeš ovaj prostor natkriveni iza kabine da imaš otvoreni sanduk iza, bilo bi praktičnije za tvoje potrebe.
o dizelu razmišljam još uvijek,ali je to sve skupo,nisam mehaničar pa moram to dati nekom da mi odradi i uz to sve neznam kako će ispasti.imo sam priliku voziti jednog sa TDI motorom iz golfa trojke,ide ko metak ali o potrošnji neznam ništa.pa čak i da uzme 10 d0 11 litara to bi bilo ok,ali prepravka sa motorom skupa bila bi oko 1500 eura što je jako mnogo.
on ima izlaz za još jedan kardan ali ja nisam našao u liteturi čemu služi,koji je odnos i prenost tako da je to stalo za sada.
što se tiče karoserije,nebih to skidao jer mi potrebno zbog zime kad idem sa djecom na skijanje ili ludu vožnju po brdima a bez kabine pozadi bilo bi jako hladno,pored toga kad nešto vozim niko nevidi šta ima unutra.
u proljeće planiram da mu napravim jednu jaču prikolicu od vojne kuhinje.nešto malo ali izdržljivo.