seljačić reci mi jesi ti baš iz bihača
e baš jesam.nisam iz centra hvala bogu ali sam iz bihaća. što pitaš?artyman:
ma čuo sam da u bihaću ima povoljno auto djelova, mislim da su jeftiniji kod vas u trgovinama nego kod nas , već se naganjam mjesecima otići do bihaća ali nikako da uhvatim vremena
piši šta ti treba da provjerim.
za rođaka mi treba lamela i korpa za forda eskorta dizel god. 97 ili 98
te prednje siceva za golfa 2 sa troje vrata ( to ako ima polovno)
za prvo provjerim sutra, za ovo drugo sam skoro siguran da se da naći ali i to ću ti provjeriti
ok hvala ti puno
Svaka čast,,,,,,ali kako vidim neče tebe rad ubit,,,več ti ovu draču..............rayer:rayer::shock:
a jooooj a sad na red dolaze grmlja trnine tako gusta da ni mačka nemože proći kroz to.čak ni divlje svinje nisu stigli do divlje jabuke oko koje sam još puno nakiselih plodova našao.
ali raste volja za radom svaki put kad pođem kući pa vidim koliko je toga uništeno.fuuujj kako je zaraslo.
šteta da se od silnih panjeva nemože orati ali moraće i bez toga
a jooooj a sad na red dolaze grmlja trnine tako gusta da ni mačka nemože proći kroz to.čak ni divlje svinje nisu stigli do divlje jabuke oko koje sam još puno nakiselih plodova našao.
ali raste volja za radom svaki put kad pođem kući pa vidim koliko je toga uništeno.fuuujj kako je zaraslo.
šteta da se od silnih panjeva nemože orati ali moraće i bez toga
Prijatelju pa zašto nisi s kombinirkom šljive povadio? Sad imaš problem s korjenjem.
ooo društvo za ovu rabotu je teško naći.imam samo jednog radnika koji mi pomaže i moja supruga uskoči kad treba kobase ispeći na žaru a toga nemanjka.
a što se susjeda tiče njih sam operiro,tojest nemam ih u blizini,međim sa državom sa svih strana,a sa gornje ni manje ni više nego sa HR (LIKA) znači sa našim Grofom,ali zbog vatre se on neće ljutiti.
ooo društvo za ovu rabotu je teško naći.imam samo jednog radnika koji mi pomaže i moja supruga uskoči kad treba kobase ispeći na žaru a toga nemanjka.
a što se susjeda tiče njih sam operiro,tojest nemam ih u blizini,međim sa državom sa svih strana,a sa gornje ni manje ni više nego sa HR (LIKA) znači sa našim Grofom,ali zbog vatre se on neće ljutiti.