Vijerujem,,,,i dan danas ne prežaljena............:rolfer::rolfer:artyman:
., lip TI pozdrav forumski prijatelju i Sretna Nova godina! ...
., fala, lipo fala za tvoj izvorni i orginalni DAR; Bosanska Šljiva!., probali - pili, pili - probali., pa tako nekoliko puti za redom, družina moja i ja!., izvorna, odlična, darovana od srca, primljena i lagano popijena sa srcem - dušom - tijelom - družinom!!! ...
., čekamo TE kodmene u Liki - Jezerani!, Bog!, čitamo - pišemo se ...
Michelin kaže najkraća ruta 84 km, bemti opet moram učiti matematiku :scratch :lol:nadam se i ja našem susretu u Lici jer malo bolje gledano pa mi smo komšije,samo nas dijeli par km...
Michelin kaže najkraća ruta 84 km, bemti opet moram učiti matematiku :scratch :lol:
Ja se dobrovoljno javljam da pričuvam litricu za Ajkulu pa kad netko ide do njega bude ju preuzeo. Provizija za čuvanje isto ako kod Mtd-a u naturi, količina 1:1 :lol:
P.S. Ako treba budem i ja došao za bolju atmosferu
Nema veze
Na takvom sam strateškom položaju u gradu Karlovcu da prolazite kroz moj kvart iz bilo kojeg pravca, znači veliki brat vas gleda :mrgreen:
pa odmah drugi dan je bila primopredaja....sasvim slučajno otkrih da je Bosanski viski stigo u Liku.
hm.....još se nisi dokazao da si pouzdan.....:scratchJa se dobrovoljno javljam da pričuvam litricu za Ajkulu pa kad netko ide do njega bude ju preuzeo.
e moj čiko,ona je zarađena još puno prije.......:lol:Provizija za čuvanje isto ako kod Mtd-a
kažeš čiko,ti bi u naturi.....:scratch.......:lol:u naturi, količina 1:1
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=cYWfcz9VxDw[/YT]aaaa znači ti si onaj mišelin čiko od guma što nam svaki put mahne kad prolazimo kroz Karlovac:mrgreen:
Dovoljno vremena da nekakvu obojenu tekučinu skemijaš i natočiš umjesto rakije :lol:pa odmah drugi dan je bila primopredaja....
Pouzdanost je moje drugo ime :weedman:hm.....još se nisi dokazao da si pouzdan.....:scratch
Ionako novaca nema pa bolje je dobiti u naturi nego ništa :lol:kažeš čiko,ti bi u naturi.....:scratch.......:lol:
pa odmah drugi dan je bila primopredaja....
hm.....još se nisi dokazao da si pouzdan.....:scratch
e moj čiko,ona je zarađena još puno prije.......:lol:
a kaj lijepo klizne niz grlo......
kažeš čiko,ti bi u naturi.....:scratch.......:lol:
znači drugi dan bila primopredaja???to ti nisi htio čekati da nepadneš u iskušenje :rolfer:
hmmm...:lol:
kako bi rekao čiko,dovoljno dugo da napravim kemiju,a na dočeku i tak ne budu skužili kaj piju....:lol:..neće znati drugi dan od čega im je muka,dal od velikih kol. mesa,vina, piva ili od rakije .....:lol:
he taki sam ti sam artyman:
kaj,kemičar.....:supris::scratch
onda moram viditi jel bude grof imal kakvih nuspojava.....:lol:
:mrgreen::rolfer::rolfer::rolfer:
sačekaj prvo svoje nuspojave.ja svoje znam ali nesmim kasti:weedman:
još nema ništa,doduše,popio sam samo jednu čašicu....:lol:
Znači djelovala je :supz: još da mi je nekako jednu pulicu do ajkule poslati bio bih još zadovoljniji.ali naći ću ja put do njega
nadam se i ja našem susretu u Lici jer malo bolje gledano pa mi smo komšije,samo nas dijeli par km...