seljačić
Aktivni član
- Tu od
- 8 Velj 2009
- Poruka
- 2,154
., je DA, samo nekoliko kilometri i tu smo., moj Lički svit ide kod VAS u BiH - Bihać u šoping svi oblika i boja., po pričanju moji ljudina, kod VAS sve jeftinije neki 35 do 50 %!!!., od jila i pila, do robe široke potrošnje, serviza za aute, ... rayer: ...
., točno da je primopredaja bila odma drugi dan., znate svi jako dobro kako je mtd001!!!, jedan jako zajigran momčić., pa ono, da nebi bilo nismo znali?!., netreba vraga izazivat u železni opanci., hehehehe ... :mrgreen: ... ., ja lipo odma išal po DAR i brzo kući da niko nevidi., čak se nikome nis ni javil od forumski prijatelja iz KA Županije!... :supz: ...
., moj prijatelju mtd001!., lipo TI fala i ovako javno na odličnom društvu - druženju - čašćenju - orginalnosti., šteta ča sam bil jako preumoran., hehehehe., išli bi i kodtebe na degustacije delicija., sve jedno, lipo fala na pozivu do drugog puta, pomalo, ima uBoga! vremena.-
., aj Bog!, dragi moj svite, čitamo - pišemo se ...
je sve je nešto jeftinije i mamo puno gostiju sa reg. GS tablama.ima pokoji sa ŠI,SK,ZD i slično,u prodavnici STIHL odmah kod mene u komšiluku dosta ljudi iz Hrvatske navraća i kupuje motorke,pribor i slično...