seljačić
Aktivni član
- Tu od
- 8 Velj 2009
- Poruka
- 2,154
Ideššš, pa ja bi sam auto ubacio u prešu da toliko troši :shock:benzinac,tiho radi ali još tiše i srče,gradska potrošnja 14 litara,otvorena 9.ispod je nemoguće.
Nema do dizla pogotovo za velike aute, za gradske prdilice benzin može :mrgreen:a sad mi je jasno kad mi je tvoja gospođa spomenula da uzmem obavezno dizela....:idea:
Uopće nije puno :lol:ja ga nevozim puno,samo u eu i nazad tojest duže distance za kraće imamo toyotu 4runner dizela.
Ooooda, još iza ugradit kuku za poveću prikolicu i gas... :mrgreen:da UN vozilo.mali tenk.:mrgreen:
Ideššš, pa ja bi sam auto ubacio u prešu da toliko troši :shock:
Nema do dizla pogotovo za velike aute, za gradske prdilice benzin može :mrgreen:
Uopće nije puno :lol:
Ooooda, još iza ugradit kuku za poveću prikolicu i gas... :mrgreen:
Jednom je BMW isto tako vozio, na cesti je išlo bolje nego sa traktorom :rolfer:Jel vozi i punu ili samo praznu , ljepo je lego zadnji kraj a kipa radi??? možda spojio sa uljne pumpe motora :lol::lol::lol:
Jednom je BMW isto tako vozio, na cesti je išlo bolje nego sa traktorom :rolfer:
A Fiat Uno kad je isti tretman dobio, zadnja osovina je uletila kroz podnicu u auto kad se prolazilo preko mosta :rolfer: a kuka je izdržala, dobro je majstor napravio :shock:
Kakva grtalica uz ovakvu mašinu :rolleyess:Sta je sa SS....zas nisi za njega kupio grtalicu
Kakva grtalica uz ovakvu mašinu :rolleyess:
Seljančić koliko metara baca u stranu? Da imaš susjeda (mislim na kuću) nebi mogao sa frezom čistiti :scratch
Sta je sa SS....zas nisi za njega kupio grtalicu
Kakva grtalica uz ovakvu mašinu :rolleyess:
Seljančić koliko metara baca u stranu? Da imaš susjeda (mislim na kuću) nebi mogao sa frezom čistiti :scratch
pa ja se do sada ne mogu požaliti,oba mi rade bezprjekorno...,Briggs nezna raditi motore
i.
da,ali čijih....:scratchbaca i preko 20 koraka,
Honda možda? Naši u toplani imaju agregat sa Honda motorom. Kiša, ljeto, zima, blato...održavanje kako se tko sjeti i još radi :rolleyess:kupim novi motor,ovaj je sranje,Briggs nezna raditi motore
pa ja se do sada ne mogu požaliti,oba mi rade bezprjekorno...
da,ali čijih....:scratch
kako se ponaša u visokom snijegu,tamo oko pola metra..?
Honda možda? Naši u toplani imaju agregat sa Honda motorom. Kiša, ljeto, zima, blato...održavanje kako se tko sjeti i još radi :rolleyess:
je ,a ko bu ti bio anlaser na remenici,ja svoga neki dan jedva upalio iz 6-tog pokušaja..smrzo se ko drek na prtini,nisam mogo ni ubacit u brzinu koliko se ulje zgusnulo..potražim dizel sa labinca ss od 14 ks