onaj mali je nadrapal ko žuti, ima ga po svuda u snigu :lol:
:shock: nadam se da nema mački u tvom kraju, da nebi Cezar ubacil u veću brzinu :lol:
ovaj bratov poludi kad vidi mačku, ogrebala ga je mačka od susjeda po nosu kad je bil mal, nemre ih smislit sad!
Ne mogu vjerovati koja uživancija:gitarist:...imam osjećaj da bi mogo cijeli vrtić vuči
i malci komanduju :weedman:
I hoće bit što od štenca ili čekaš nalaz od testa trudnoće za potvrdu? :mrgreen:okrenem glavu i pogledam kroz prozor kad ono:shock::heart::shock:
Prejak si,,,,,,,,,,,,,,ovo da si čeka,,,,nebi se ovako desilo...........
Nema obavlja delo ,,,,,,,s lakočom..
I hoće bit što od štenca ili čekaš nalaz od testa trudnoće za potvrdu? :mrgreen:
Koje su uopće pasmine? Čini mi se bigl i...:scratch
:lol: jel došo pod šape priručnik kamasutre:lol:...pa mali trza na hladno, hehe...
Jel mali u pubertetu moždarayer:
ubi ga februar ili ti veljača,samo bi klepao,blesavko jedan klempavi..:gitarist:
vidio da uobičajeni način nemože dohvatiti pa je onda okrene na leđa :rolfer::rolfer:
:lol: jel došo pod šape priručnik kamasutre:lol:...pa mali trza na hladno, hehe...
Jel mali u pubertetu moždarayer:
ubi ga februar ili ti veljača,samo bi klepao,blesavko jedan klempavi..:gitarist:
vidio da uobičajeni način nemože dohvatiti pa je onda okrene na leđa :rolfer::rolfer:
Šteta šta puca ćorke
a kaj se čudiš,došlo mu je milo....:lol:evo šta se danas kod nas dešavalo.zima pa mi samo ludosti padaju na pamet.okrenem glavu i pogledam kroz prozor kad ono:shock::heart::shock:]
a kaj se čudiš,došlo mu je milo....:lol:
evo da skrenem malo pažnju sa ovog mog sexualnog manijaka....
danas sam probao suhovinu i rekoh idem do grada da je malo provozam,hahaha kako su ljudi na semaforu gledali a ja gulio čakijom komad po komad,
hmmm miris u autu nije za svakog,ali je bolji od vlage koja se nakupila ove zime