• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Selska kola (gumenjak)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Odi rajši peške. Ti trebaš na Bistricu, a ne raketa ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa ti ne kužiš bit 🙂
Kaj nije lepše pol sela natovariti na kola, harmonikaša i polako se vozimo i družimo se. Nekad su tak ljudi išli.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Ni da im piti i jesti platiš, skup z harmonikašem, teško da buš koga dobil...

Posljednje uređivanje:

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
kaj ti nije jasno. hrvatski narod izumire. danas čitam kako plenkovič kaže da nije bilo večeg porasta nezaposlenosti unutar korone. svi pobjegli van. kada god pederi na vlasti vele da ne ma nezaposlenosti to znači da ljudi bježe van.

• Tužno
Reactions: ZJ
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Sutra ak nebu kišem idu kola u remont🙂
Iskreno sad neznam jel da sve obrusim i pofarbam samo ili bi možda sve trebal raskopat, prvi i zadnji štel i novo drevo napraviti?
Ni neznam koje to drevo.

I trugu malo veću napraviti, i mene kola služe dok sam živ🙂

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
sve je to dobro. samo nemoj na kišu. i namaži taj kotač di se ruda okreče na prvom štelju sa masti tu i tamo. provjeri si koliko ti kotači tresu stegni onu maticu u sredini kotača i stavi masti. ovo sve drugo je samo šminka.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ako ih rastaviš što su vozila vozila su.
Operi, zaštiti novom farbom i vozila budu još dugo.
Zakaj ih nebi raskopal? Prvi štel bi možda novi napravil. A opet ak pofarbam samo prek truloga kaj sam dobil?
sve je to dobro. samo nemoj na kišu. i namaži taj kotač di se ruda okreče na prvom štelju sa masti tu i tamo. provjeri si koliko ti kotači tresu stegni onu maticu u sredini kotača i stavi masti. ovo sve drugo je samo šminka.
Mažem to tu i tam napred, kotači niš ne tresu, pakne moram provjeriti kakve su napred i iza, pa šminka je, al ljepše izgleda, stranice truge su 320x50 sad bi malo veće napravil.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Zakaj ih nebi raskopal? Prvi štel bi možda novi napravil. A opet ak pofarbam samo prek truloga kaj sam dobil?
Zato jer nebuš imal vremena sastaviti ih, a Tomo čeka.
Meni na slikama ne izgledaju trula, ako jesu onda je to druga priča.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Jesu malo na nekim djelovima, nisu jako, i onda ak bum već slagal si mislim da si napravim kak spada, sutra bum išel do stolara da vidi kakvo je to drevo.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Misliš stavljat isto ili si ipak odlučil hrast oboriti?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa za pod bi del hrast, a za bočne stranice neznam još, gle htel bi da si složim i da me služi kak spada, služiju me i sad.
Ali baš ne zgledaju najbolje, za moje potrebe bolje od dobrih kol meni netreba. Ja si sve snjima napravim kaj treba.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ja te pitam za štel, podnice i stranice moreš (kak je neko več napisal) od lamperije napraviti.
To se lako zmenja uvek.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Pa to te i pitam, jel bu štel od istog drveta ili buš stavljal hrastov?

Najnoviji postovi

Na vrh