• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Selska kola (gumenjak)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Zval malo prije 3 granična prelaza, naši neznaju kak je tam za kola, kod nas je samo trokut bitan, al nije obavezan🤭
@cloos daj se raspitaj ako možeš di kak je zakon ako dolazim iz Hr kvama sa kolima. 🙂

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Nije puno, dosta je to povoljno. Barem prema ovima s kojima sam ja imao posla.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ali kaj tu ima, prvi kraj i zadnji, svoru nebi diral, ona je dobra.
Bum videl sutra bum probal sa drot kefom mesinganom ak pe, ak ne onda vozim na pjeskranje.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Ja nisam kod nas mogao naći da mi felgu komad ispod 200 kn ispjeskari, takve su cijene

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Ivek! A da se ufatiš posla i sam ispjeskariš?
Treba ti kompresor, dravski pijesak i pištolj!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Pri nama se veli da je vrag za silu i muhe kosal...

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Ja se divim svima koji rade sa kolima, na sreću izbacili smo ih davno iz upotrebe i ne znam kako bi se opet na njih priviknuo. Ako tko treba, dam ih jeftino.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Meni je bitno da me služe za kaj mi treba, imam svoje i nemoram nikoga moliti i prositi.
Velim nije mi se cilj natjecati kaj imam bolje ili lošije od nekoga, imam kaj imam i služi me.
Sad da treba sednem i idem kam treba.
Nisam ovisan o nikome.

Najnoviji postovi

Na vrh