• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Selska kola (gumenjak)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Jedva čekam početak akcije i rastavljanja u dijelove

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Jooj to imaju i dobos kocnice ,jel ? Bice to ozbiljan projekat za uradit. :cool::cool:
A puno ima pipkanja, oko svega, drvo pa željezo, ma baš pipljavo, da kočnice su doboš, i koče ko lude, mada ih nisam koristio nikad.
Ali sad kada sve pofarbam krečem sa ozbiljnim teretom onda ću ih koristiti nadam se. Sad sam najviše do 5 tona vozio, sad budem samo više od 10 t naviše 😉🍺

dejan.d

Aktivni član
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
939
Zadnji žlajf na desnoj strani. To još nisam videl. jel je voz uvoz iu UK ?

• Haha
Reactions: ZJ

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Kak je izradjen onaj lezaj kaj se ruda okrece? Mozes jos staviti kakvih detajlnih slika molim... 😉

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Razmišljo sam o tome već prije, al mislim da nemogu to sve, kako bi to izgledalo na kolima tim ☺️ali kočnice budem složio svakako, uvijek dobro dođu. 😉
Ali evo ja baš nemam sreće, sutra trebao vozit nekih 60 vreća zobi iz jednog sela u drugo a meni kola raskopana, već mi posao trpi na veliko.

Najnoviji postovi

Na vrh